Film programma
Met veel enthousiasme van onze medewerkers kunnen wij de trouwe bezoekers op 1 juni weer van harte welkom heten in ons filmhuis Artishock. We hebben daarvoor een protocol opgesteld volgens de richtlijnen van de overheid en de bioscoop branche, waarbij de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers voorop staat. Dit houdt in dat we wel wat minder mensen kunnen ontvangen maar ook dan hopen wij de vertrouwde gezelligheid weer te kunnen bieden. film02

Jan en Gedda zijn al 35 jaar getrouwd. Zij houdt heel veel van Jan en heeft niet in de gaten dat hij het er wel eens benauwd van krijgt. Zij houdt er nu eenmaal van om hem te verzorgen... dat is toch niet verkeerd?
Maandag 1 juni, zondag 7 en 14 en 28 juni en woensdag 17 juni.
De Beentjes van Sint Hildegard 450

Voordat hij in 1967 doorbrak als zanger, was Leonard Cohen vooral bekend als aanstormend dichter. Zowat de helft van elk jaar bracht hij door in een gemeenschap van buitenlandse kunstenaars op het Griekse eiland Hydra, waar hij ook zijn muze ontmoette: de Noorse blondine Marianne Ihlen.
Maandag 1, woensdag 10 en zondag 21 juni. 
Marianne 450

Het gebeurt niet zo vaak. Een film die mensen over de hele wereld verbroedert. Eentje die kijkers aan alle kanten van het politieke spectrum even niet over de haat richting elkaar maar de liefde voor de ander laat nadenken.
Woensdag 3, zondag 14 en maandag 22 juni.
Honeyland 400

De klassieke roman van Louisa May Alcott valt uiteen in twee afzonderlijke tijdsvakken, waarin respectievelijk de jeugd en de volwassenheid van de zussen Jo, Amy, Beth en Meg March centraal staan. Gerwig blijft de inhoud van dit verhaal trouw, maar kiest gelukkig niet voor dezelfde, voorspelbare opzet van het boek.
Zondag 7, maandag 15 en woensdag 24 juni.
Little Women 450

De ontvangst kan vrij onbetrouwbaar zijn bovenop de bergen van de Zwarte Zee in Turkije, dus de vrouwen die theebladeren plukken in het allegorische drama ‘Sibel’ van Guillaume Giovanetti en Çagla Zencirci hebben hun toevlucht genomen tot een andere methode: ze fluiten. Niet zomaar eentonig getjilp.
Maandag 8, zondag 21 en maandag 29 juni.
Sibel 450

Een intiem en komisch portret van L.S. Lowry (Timothy Spall), een van de grootste artiesten van de 20ste eeuw, en de verwrongen relatie met zijn moeder Elisabeth (Vanessa Redgrave) die haar alleenstaande zoon ervan probeert te weerhouden om zijn passie te volgen.
Zondag 28 juni.
MRS LOWRY SON 450