Vacatures

Bestuur en coördinatoren van Artishock zoeken (binnen en buiten de Vereniging) contact met kandidaten voor onder andere de volgende functies:

Barmedewerkers/sters

Bij verschillende andere werkgroepen zijn gastheren/-vrouwen nodig. Gevraagde kwaliteiten: gezellig, gastvrij en accuraat kunnen optreden; een sociaal 'dier' met verantwoordelijkheidsgevoel.

Geef je op bij de werkgroep.

Assistentie voor onze penningmeester

Het gaat goed met Artishock, de activiteitenagenda is dik gevuld. Dus kan onze financiële administratie versterking gebruiken. Het werk bestaat o.a. uit het invoeren van binnenkomende facturen, het voorbereiden van de wekelijkse betalingen en soms een periodieke voorraadopname i.s.m. onze huismeester.
Hiervoor is het handig als je bekend met een boekhoudprogramma (wij gebruiken Exact online) én met begrippen als Balans en Resultatenrekening, Debet en Credit, Journaalposten, Kostensoorten en zo. Je werkt uiteraard in nauw overleg met onze penningmeester.

Wij hopen dat één van onze huidige leden enthousiast zal worden; maar vraag ook gerust in jouw eigen omgeving eens rond, wie weet.

Bel of mail wanneer je belangstelling hebt of meer informatie wilt met penningmeester Rob van Beek, tel 06 8117 627 (liefst via whatsapp) /mail:  penningmeester@artishock-soest.nl

Vrijwilliger ledenadministratie!

Met ruim 500 leden is onze ledenadministratie eigenlijk het hart van de vereniging. We zijn op zoek naar een actief lid dat deze belangrijke service-gerichte taak wil overnemen.
De werkzaamheden zijn zowel administratief als communicatief. Behalve het in- en uitschrijven van leden gaat het ook om verstrekken van informatie en de (jaarlijkse) contributie-inning.

Een en ander geschiedt in nauw overleg met de penningmeester en waar nodig met de secretaris.

Bel of mail voor meer informatie met bestuurslid Jozé Rutten, tel 06 51597346 of mail: jwjarutten@kpnmail.nl

Andere functies

Zoek je een andere functie binnen Artishock? Wil je pr-werk doen, meedoen met de programmering? Verschillende werkgroepen kunnen versterking gebruiken.

Ken je iemand anders die toe is aan iets leuks? Leden van Artishock worden verzocht in hun omgeving mensen te spotten die actief willen worden in de Vereniging en een van bovenstaande functies eigenlijk best zouden willen vervullen.

Vragen? Aanmelden?
Inlichtingen en aanmelden voor de functie van coördinator en bestuurslid bij onze vice-voorzitter, Jozé Rutten-Nass. Zij verstrekt ook graag informatie over andere functies.
Je kunt natuurlijk ook altijd terecht bij een coördinator van een werkgroep. Informatie van de verschillende werkgroepen vind je aan de linkerkant in het menu.

Tot ziens bij Artishock....