Algemeen

Artishock in lock down

Het is niet anders. Tot zeker 29 april 2021 gaat Artishock dicht. Alle al geplande activiteiten tot die tijd zijn geannuleerd. Artishock gaat natuurlijk proberen de verloren tijd in te halen

Met alle werkgroepen kijken we vooruit én werken samen aan een mooi cultureel aanbod in 2021. We hopen en rekenen erop jullie allemaal weer snel te zien.

Het bestuur
Cultuur Impasse? Voor ons "Huize St. Jozef" staat een enorme kubus, met talloze foto's van mensen die in een lockdown-situatie zaten. Een productie van Nadja Willems uit Soest, die de afgelopen maand onze expositie verzorgde met bijzondere foto's. Als je dat ziet, binnen en buiten, denk je mogelijk het gaat zo slecht niet met de cultuur. Maar dat is uiterlijke schijn. Het gaat de meeste podia helemaal niet goed!
 
 deur

Samenwerking Schreef ik in ons vorige mededelingenblad van april nog "Zijn we geen eigen baas meer?" Inmiddels bijna een half jaar en een hittegolf verder, en eindelijk een regenbui, staat Artishock helemaal Corona-bestendig voor u klaar! U leest elders meer details over onze Corona-aanpassingen.
 
 deur