Theater
Vrijdag 3 maart, 20.15 uur: Theatersport battle Revanche - Retourtje Vooruit tegen het Amersfoortse Plak!! Op vrijdag 3 maart daagt het Soesterse Retourtje Vooruit, opnieuw het Amersfoortse Plak uit voor een revanche op de old time legend theatersportbattle-derby, die ´kiele kiele´ werd verloren. Battle_3_maart_2023_k.png

Zondag, 19 maart, 11.00 uur: “Bi-ba-bosbeesten”. Kindertheater: Bi-ba-bosbeesten door Ina Geisler, poppenspeler / Theatermaker. Wanneer je in het bos wandelt kun je als je goed kijkt een heleboel kleine beesten ontdekken: mieren bijvoorbeeld, of eekhoorns. Ze wonen in het bos en kruipen snel weg onder de grond of schieten soms vlak voor je neus zo hup een boom in. En als je tijdens het buitenspelen wel eens een steen hebt omgedraaid, dan heb je vast gezien dat daar een grote familie pissebedden woont.
Bibabosbeesten_okt.22_Foto_Klein.jpg

Vrijdag, 2 juni, 20.15 uur: Burlesque showMaak kennis met de wondere wereld van burlesque, de kunst van het teasen. Een gevarieerde cast van performers brengt kostuum, dans, verhaal, humor, en muziek samen tot een geweldige showavond! Burlesque is voor iedereen, elk lichaam, elke leeftijd, elk geslacht, en elke kleur. De performers nemen je mee in een viering van hun sensualiteit en een wereld van glitter. 
PHOTO-2023-01-28-13-56-04_Burlesque_klein.jpg