Film
Mooie tragikomedie met geweldig goed gespeelde rol door Sofie Gråbøl (The killing). Als ze net in de reisbus zijn gestapt, blijkt Inger al snel de aandacht te trekken van de rest van het reisgezelschap. Was het wel handig om een vrouw met een schizofrene stoornis op deze manier op reis te nemen?
Maandag 6 en woensdag 8 februari, 20.00 uur.
 Rose 450

De gelukkig getrouwde Merel (Thekla Reuten) en John (Fedja van Huêt) leven met hun twee kinderen, Ronja en Boris, in een idyllisch oud huis in het midden van het bos. Maar met die idylle is het snel gedaan wanneer John bij een tragisch duikongeluk om het leven komt en de achterblijvers dat elk op hun eigen manier proberen te verwerken.
Zondag 12 en maandag 13 februari, 20.00 uur.
 Narcosis 450

Is het leuker in de stad of op het platteland? Dat is de vraag in deze romantische komedie Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Ze heeft alle banden verbroken en maakt nu furore met haar gerechten in een hotspot in Amsterdam.
Woensdag 15 en zondag 19 februari, 20.00 uur.
 Kwestie van Geduld 450

Olga de Haas was een echte ster in de balletwereld. De balletdanseres uit de jaren zestig en zeventig wordt gezien als één van de beste danseressen in de Nederlandse dansgeschiedenis, zo niet dé beste. Ze was een ware sensatie en kreeg veel publiciteit.
Maandag 20 en woensdag 22 februari, 20.00 uur.
 Piece of My Heart 450

‘She Said’ volgt het verhaal van journalisten Megan Twohey en Jodi Kantor op hun zoektocht naar de waarheid achter het schandalige gedrag van filmproducent Harvey Weinstein. Een goed script en nog betere performances dragen bij aan een aangrijpende film die de ernst van deze misdaden ijzersterk weergeeft.
Zondag 26 en maandag 27 februari, 20.00 uur.
 She Said 450