Archief Extra Nieuws

Beste leden van Artishock

Ook voor Artishock zijn er door de Corona-maatregelen bizarre tijden ontstaan. Immers we hebben ons verenigd om culturele activiteiten samen te doen, samen te realiseren en tot stand te laten komen. Maar juist elkaar ontmoeten wordt door de maatregelen ontmoedigd. De meeste activiteiten zijn in ieder geval tot minstens 1 juni stilgelegd. Uiteraard hebben we respect voor de afgekondigde maatregelen en ondersteunen deze waar mogelijk.
Toch zitten onze werkgroepen en ons bestuur niet bij de pakken neer, maar oriënteren we ons op de toekomst. Gaan zaken veranderen en hoe kunnen we verder? Artishock is geen ‘evenementen-organisatie’ puur sang, maar veel meer een platform voor ‘community building’. Hoe kunnen we in de toekomst dit profiel bewaren en versterken? Met elkaar denken we hierover na. Als u hierover ideeën heeft, we horen ze graag.

Artishock is en blijft springlevend. In deze Nieuwsbrief treft u informatie van onze werkgroepen en krijgt u een indruk van waar ze mee bezig zijn.

Want deze crisis gaat een keer over en we hopen dat Artishock hierna weer met nog meer elan aan het culturele leven van Soest kan bijdragen.

Via onze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Bestuur Artishock

Lees meer...

logo algemeen hoek