Algemeen

De werkgroep Tegenlicht Meet Up

De Meet Ups in Soest worden om de maand georganiseerd op vrijdagavond, naar aanleiding van een uitzending van het journalistieke tv programma 'Tegenlicht' (VPRO). Om 20.00 uur gaat de Meet Up van start. In de sfeervolle filmzaal van Artishock kijken we naar een Tegenlicht uitzending. Na een korte pauze gaan we met elkaar in gesprek over het thema van de uitzending onder leiding van een ervaren gespreksleider. Dat doen we bij de bar of in de grote zaal van Artishock. Met verschillende werkvormen en stellingen staat de Meet Up garant voor een levendig gesprek.

De Meet Up duurt tot 22.15 uur. De bar blijft daarna open om na te praten. Meldt u van tevoren aan voor de Meet Up, het aantal plaatsen is beperkt: soesttegenlichtmeetup@gmail.com. In principe zijn de Meet Ups gratis, maar we zijn blij als u ons wilt steunen met een donatie om de kosten te dekken en Meet Ups te blijven organiseren. Hou ook onze facebookpagina ‘Tegenlicht Meet Up Soest’ en Insta Tegenlicht Meet Up Soest in de gaten.

Wilt u onze werkgroep komen versterken? Neem contact op met Rosalie Smit: 0653767661 of stuur een mail.

 

Werkgroep Tegenlicht wil graag uitbreiden met enkele actieve leden.

De leden van de werkgroep zoeken en selecteren met elkaar VPRO-Tegenlicht uitzendingen, andere documentaires of andere kunstvormen over actuele thema's. Hiermee bereiden we tweemaandelijkse groepsgesprekken voor.

Op de avonden zelf ontvangen we de gasten en begeleiden we de gesprekken.

*Wat verwachten we?

Brede interesse, maatschappelijk geëngageerd, plezier in groepsgesprekken over actuele onderwerpen, makkelijk contact leggen met onbekenden.

*Wat bieden wij? 

Een informele samenwerking en veel soms hilarische gesprekken over uiteenlopende onderwerpen, de mogelijkheid om eigen interesses in te brengen of juist te verbreden.

Daarnaast kent Artishock voor al haar vrijwilligers een zgn. actieve ledenkaart en is er een jaarlijkse gezellige ontmoeting. 

Tijdsbesteding: naast eens in de twee maanden een vrijdagavond gaan we uit van twee keer een gezamenlijk overleg plus tijd om individueel te zoeken naar geschikte docu’s.

Belangstelling of behoefte aan meer informatie, neem contact op met Ties de Ruijter, coördinator Tegenlicht tel. 06 1325 6564