Archief Algemeen

nieuwsbrief

 

Nominaties gemeentelijke Cultuurprijs 2023 bekend 

Elke twee jaar wordt de Cultuurprijs Soest uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich heeft onderscheiden op cultureel gebied. Veel inwoners van onze gemeente hebben in totaal 34 verschillende voordrachten ingediend waaruit de nominatiecommissie de volgende vijf genomineerden heeft geselecteerd:
Kunst Natuur Welzijn, Kunst op Stand, ’t LOU-vre, Nieuw Talent Orkest PVO en SPA project Artishock. De onafhankelijke jury bepaalt de komende tijd de winnaar die op 19 april bekend wordt gemaakt.

Nominees Cultuurprijs Soest

Cultuurprijs 2023 interview met genomineerde SPA project Artishock

Lees meer

cultuurprijs

 

prijsuitreiking 2023

Feestelijke uitreiking Cultuurprijs 2023 in Idea

De Cultuurprijs 2023 wordt op 19 april a.s. uitgereikt door de wethouder cultuur Aukje Treep tijdens een feestelijke happening in theater Idea met publiek, ervan uitgaande dat er dan geen beperkende maatregelen zijn. In elk geval wordt ook een livestream van de avond verzorgd zodat de uitreiking via internet live of in een later stadium kan worden bekeken. De toegang is gratis, maar houd er rekening mee dat er 126 plaatsen beschikbaar zijn. Meer informatie volgt onder meer op www.cultuurprijssoest.nl