Theater

Kindertheater: Bi-ba-bosbeesten door Ina Geisler, poppenspeler /Theatermaker

Zondag 19 maart, 11.00 uur, entree Prijs € 6,00 (volwassen € 9,00), (Poppentheater 4+ familie)

Uitverkocht!


bosbeesten_familie_pissebed_Foto_Klein.jpgWanneer je in het bos wandelt kun je als je goed kijkt een heleboel kleine beesten ontdekken: mieren bijvoorbeeld, of eekhoorns. Ze wonen in het bos en kruipen snel weg onder de grond of schieten soms vlak voor je neus zo hup een boom in. En als je tijdens het buitenspelen wel eens een steen hebt omgedraaid, dan heb je vast gezien dat daar een grote familie pissebedden woont. Petra Pissebed is er zo een, net als naaktslak Nelly die bij haar in de buurt woont.

Maar er schuilt gevaar in dat grote bos, want pas op: het is een hardloopbos! En als Petra, Nelly en hun vrienden niet uitkijken worden ze zomaar platgetrapt. Want al die hardlopers zijn snel, maar ze struikelen ook wel eens. Dat overkomt Angela en ze kan niet meer verder nadat ze is gevallen. Zouden de bosbeesten haar komen helpen? Je ziet het in Bi-ba-bosbeesten, een interactieve familievoorstelling over snel, sneller, snelst totdat je struikelt en de bosdieren Petra, Nelly en hun vrienden ontmoet. Want al die kleine beestjes willen zeker niet dat iemand zomaar op hun hoofd of hun huisje gaat staan.

Ina Geisler maakte van haar passie - theater maken met poppen - haar beroep en begon in 1993 met Aldo Poppentheater. Twaalf jaar lang was ze de handen van de Mol Moffel bij het programma Koekeloere voor SchoolTV van NPOZapp. Haar voorstellingen waren al door het hele land te zien, onder andere tijdens Koningsfeesten in diverse steden, het Sprookjesfestival in Arnhem, de Boswerf en Kinderboerderij de Brink in Zeist.

Duur: 40 minuten                       Organisatie: Team Minibios en werkgroep Theater                  

Website: www.aldo.nl                 De Eerste kindertheatervoorstelling bij Artishock, unieke kans om ook de kinderen van theater te laten genieten.

Dees Wilgehof – Sodaar: Tekst
Ina Geisler: poppenspeler /Theatermaker
Albert-Jan Haan: muziek en geluid
Rebekka Rozendaal: regie

  

https://youtube.com/watch?v=vJPRUiB1rRc&feature=share