Archief

Gezellige vintagesfeer met Vocalgroup “Sisters” , Happa’s en een wijntje.

Och, had ik maar één zo’n Sister, mijn leven was doorspekt met vrolijke zang. Maar één middag omringd door vier Sisters ...biedt een uitstekende compensatie. Voeg daar een gitarist en saxofonist aan toe en de basis voor een feestje is gelegd. Zo’n feestje vraagt enkel nog om een hapje en een drankje om het te completeren.

Dit is wat een café chantant nodig heeft en wij als extraatje tijdens de winterdagen bedacht hebben om samen met jullie te delen. De vier zeer ervaren zangeressen van de Vocalgroup “Sisters” verzorgen samen met de gitarist Tino Duchateau en saxofonist Semmy Prinsen de feestelijke omlijsting van deze middag. Zij fêteren jullie op een aangename mix van jazz, pop en soul met een specifieke Sisters-sound. Bijvoorbeeld met een mooie medley van de Pointer Sisters, gebracht in close harmony. Maar eigen arrangementen van bekende popnummers worden ook niet gemeden, zoals van I’m outta love, All about that bass en Can’t buy me love.

Wij hopen dat jullie nu een kleine indruk hebben van wat muzikaal te verwachten valt. Maar dat is niet alles. Deze middag vraagt om een lekker wijntje. Dat brengt ons meteen op glad ijs.
Want wat lekkere wijn is, is heel persoonlijk. Geen punt! Om die reden hebben wij er een wijnproeverij van gemaakt en horen graag jullie mening over de gepresenteerde wijnen. Elke kenner weet dat de smaak van wijn samenhangt met het hapje dat er bij wordt gepresenteerd. Happa’s & Tappa’s zorgen deze middag voor de passende Happa’s bij de wijnkeuze van Baas & Zn.

Zodra jullie een voet over de drempel zetten moet de vintagesfeer al voelbaar zijn. Bij binnenkomst draait “DJ play it again Sem” zijn 78 toerenplaten op zijn originele draaitafels uit de jaren ’50.
Het enige dat daarmee nog ontbreekt zijn jullie ! Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om met jullie komst het tot een succes te maken!

Wanneer
Zondag 28 februari, 15:00 – 18:00 uur
Voor deze laagdrempelige verrassing hebben wij een afwijkende prijs. Ouderwets gezellig staat bovenaan tegen een vergoeding van de kosten a € 7,50, voor leden en niet leden.
Om een goede indruk te hebben van de belangstelling vinden we het prettig als u reserveert via deze link

Website van Happa's & Tappa's: http://www.happasentappas.nl/