Blues / Pop

Old Bones Blues Band : Back on the road tour 2022 

Zaterdag, 26 maart 2022 (Toegang € 12,- / leden € 10,-)

Aanvangstijd 21.00, zaal open 20.00

Op zaterdag 26 maart speelt de Old Bones Blues Band bij Artishock. Deze band bestaat uit vier ervaren musici met een hoge ambitie. Sinds hun eerste try-out in februari 2018 hebben ze hard gewerkt om één van de betere bluesbands van Nederland te worden. Ze zijn goed op weg, en op die weg doen ze Artishock ook even aan. Na optredens in het hele land op oldtimer en vintage dagen, bluesfestivals en bluesclubs nu een thuiswedstrijd want ze komen allen uit het midden van Nederland.

 

2022 03 26 OldBonesBluesbandBWCor Bruinsma is de leadgitarist en tevens zanger. De oplettende luisteraar herkent Cor want hij verzorgde eerder al eens het voorprogramma bij de Artishock Blues. Steef Roes speelt keyboard en heeft dit al op jonge leeftijd van zijn vader meegekregen, het zit in zijn genen. Erik Spiekerman bouwt basgitaren en dan kan het niet anders dan dat je ze ook live moet uitproberen. Dat doet hij graag met de Old Bones Blues Band. De drums wordt bespeeld door Cees Butzelaar die zijn lessen kreeg van niemand minder dan beroemde drummer Wally Bishop die decennia lang in de band van Louis Armstrong speelde. Een betere muzikant en ervaringsdeskundige kun je je niet wensen als leraar. Deze blues band van vier mannen met ‘old bones’ laten zich bij grotere optredens vaak versterken met twee background zangeressen bijgenaamd Black & Brown (Marian Priem en Sonja Koninga).

2022 03 26 OldBonesBluesbandOmdat dit na het coronatijdperk als een ‘groots’ concert ervaren wordt is de verwachting dat de dames er ook bij zullen zijn. Het wordt een feest van de ‘verrassing’ met eigen nummers, en van ‘herkenning’ met covers van blues grootheden als Buddy Guy, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, B.B. King, Coco Montoya, Sweet de Buster, en zo kunnen we er nog wel een paar noemen die voorkomen in hun repertoire. “Blues kruipt waar het gaan kan!” zeggen ze zelf. Onlangs is hun eerste live CD en DVD opgenomen en verkrijgbaar bij hun optredens. Kom langs en geniet van lekker muziek onder het genot van een praatje, drankje en maak je danspassen weer op onze dansvloer want de verwachting is dat dat eind maart weer mogelijk is. De band is daar ook blij mee, en zal het vuur er vanaf laten spatten hebben ze beloofd.

 

Bezetting Old Bones Blues Band:

Lead guitaar / lead vocals: Cor Bruinsma
Keyboards:   Steef Roes 
Bass:            Erik Spiekerman
Drums:         Cees Butzelaar.
Black & Brown backing vocals: Marian Priem, Sonja Koninga 

Voor een indruk bezoek je hun website even: oldbonesblues.nl. Daar vind je o.a. opnames vanuit de bluescafe “de Noot” (Hoogland).

Check voor de actuele info en aanvangstijden de Artishock website regelmatig.

Datum:             zaterdag 26 maart 2022
Deur open:       20:00 voor een bakkie koffie of drankje
Aanvang:          21:00 Old Bones Blues Band
Toegangsprijs: €12 / €10 voor leden