Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & frends

-- Afgelast wegens Coronavirus --

Zaterdag 30 Mei, Trouble No More + voorprogramma

Rhythm & Blues uit Utrecht

2020 05 30 TroubleNoMore

Trouble No More is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia.
Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast vanuit een strakke groove. 

Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje.

Ook in een kleine setting komt Trouble No More goed uit de verf met een akoestisch programma. Intiemer, kleiner, zachter, maar met dezelfde drive. Je zit er bovenop. Als je al kunt blijven zitten. Een veelzijdige band dus.
 
De laatste CD release is Satisfaction Guaranteed (2011), een set nummers waar de energie vanaf spat. De band is voor die gelegenheid aangevuld met de Troubleshooters, een paar extra blazers, en dit studioalbum met ook eigen werk brengt de TNM-beleving wel heel dichtbij. Met stuwende bluesrock en spetterende rhythm&blues een plaat waarbij je niet kunt blijven stilzitten.

Trouble No More tourt regelmatig langs bekende en onbekende locaties. Zaterdag 30 Mei zijn ze bij Artishock te beluisteren. 
Als je Trouble No More nog niet eerder gezien of gehoord hebt mag je deze avond zeker niet missen.

Check www.torublenomore.nl voor overige tourdata, foto’s, muziek en nog veel meer, of volg de band op Twitter: @tnmutrecht

Aanvang:
20:00 Deur Open
20:30 Voorprogramma (info volgt later)
21:00 Trouble No More

Toegang 10,=
(Leden 7,=)

Kaarten reserveren: bluespop.tickets@artishock-soest.nl, vermeldt s.v.p. aantal kaarten, naam en telefoonnummer, deze kunt U dan ophalen bij de kassa!