Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & frends

Zaterdag 29 september; Sugar Mama Bluesband returns en opent het nieuwe seizoen.

Programma:

20:00 deur open, koffie staat klaar.
20:30 Als je Maar Vet Band
         Puck Toscani zang met piano
21:00 Sugar Mama

2018 09 Sugar Mama 06 small 2018 09 Sugar Mama 01 small 2018 09 Sugar Mama 04 smallSugar Mama
(Copyright www.Bluesbreeker.nl )

Sonny Boy Williamson schreef ooit het nummer ‘Sugar Mama’ waaraan de band van de maand mei hun naam ontleent. Sugar Mama bluesband brengt de blues met een "drive" recht uit het hart. Denk hierbij aan bluescovers van Howlin' Wolf, Bo Diddley, George Thorogood en John Lee Hooker die met verve gespeeld worden door dit bluestrio. De band bewerkt ook graag akoestische nummers, zonder hierbij het origineel uit het oog te verliezen. Sugar Mama is te vinden op festivals en in clubs, van Terschelling tot Maastricht, en was al eens support-act voor Rory Gallagher en Dr. Feelgood. Diverse uitstapjes van Bas, Marcel en Kris naar het buitenland geven de band een internationaal tintje. Naast versterkte optredens verzorgen ze ook regelmatig akoestische sets. Mogelijk gaan we nog zo’n akoestische set horen tijdens hun optreden bij Artishock.

Een Sugar Mama optreden kenmerkt zich door een strakke bas en drum ritmesectie, gedreven (slide)gitaarwerk en geïnspireerd mondharmonicaspel. Hiermee weet het altijd energiek spelende Suger Mama de aandacht van de bezoekers te trekken en de aanwezigen aan zich te binden. Zaterdag 29 september kun je vanaf 21:00 weer genieten van heerlijke rauwe blues van de bovenste plank van één van Nederlands langst bestaande bluesbands Sugar Mama.

www.sugarmama.nl

Voorprogramma, aanvang 20:30

Ook dit seizoen bieden we beginnende muziekanten en studenten de gelegenheid om ervaring op te doen. Dit zal weer heel verrassend en leuk zijn. In samenwerking met muziekschool De Muziekgarage hebben we de jongerenband Als je Maar Vet Band en zangeres Puck Toscani (14 jr) in het voorprogramma staan.

"Als Je Maar Vet Band" heeft een vernieuwd repertoire en zal 2x 3 nummer ten gehore brengen. Puck zal 2 nummers met pianobegeleiding voor jullie zingen. Zeker de moeite waard en zo kun je al genietend van een bakkie koffie of je eerste drankje alvast opwarmen voor het hoofdprogramma.

AJMVB small

Als Je Maar Vet Band ( foto Eelco Sok)

AJMVB Iris

Zangeres Iris van de band AJMVB