Programma

  
 ZA 26 OKT BeApple en Yvonne van Gelderen
  The Dutch Beatles tribute band.
Voorprogamma: Zangeres Yvonne van Gelderen
 ZAAL OPEN  20:00 uur  
 AANVANG  20:30 uur    Snel kaartjes kopen
 ENTREE  € 12,00  
 LEDEN  € 10,00 

Na een geweldige avond in september vol met "The Rolling Stones" muziek gaan we op 26 oktober met The Dutch Beatles tribute band "BeApple" de Engelse tegenpolen van de Stones de kans geven om te laten horen wat de muziek van "The Beatles" zo bijzonder maakt. Het krijgt daarmee wel iets weg van een muzikale battle van populaire tribute bands maar dan verspreid over twee maanden.

Iedereen kent de The Beatles nog wel en in veel gevallen ook hun teksten of albums zoals Abbey Road met het bekende zebrapad op de hoes. Maar ook de jeugdigen kennen deze nummers, vanuit de Top2000 met het orgineel of zeker van de latere covers door andere artiesten.

2024 10 26 BeApple live 04
Stond BeApple in 2021 tijdens de Covid periode bij ons nog te spelen met alle fysieke beperkingen van destijds. Deze keer kan het weer voluit zonder beperkingen en dat betekent naast luisteren ook uit lekker meeneuriën of voluit meezingen zonder mondkapje met de bekendste Beatles nummers. Dit wordt weer één groot feest van herkenning. 

The Dutch Beatles tributeband "BeApple" is een band die al vaker voor internationale optredens is gevraagd. Wat te denken van de meerdere keren in Finland, of Frankrijk en België. Of de jaarlijkse internationale Beatles week in Liverpool, de Beatlesstad waar alles begon en nog steeds bruist van de muziek van deze band. In 2017 speelde BeApple daar nog in de vermaarde Cavern Club. En als je dáár mag spelen als Beatles tribute band..... dan zegt dat wel wat. Voor wie daar niet bij was, en dat zullen er veel zijn ;-),  hebben wij een BeApple optreden geprogrammeerd bij Artishock Blues-Pop.

2024 10 26 BeApple Artishock1
The Beatles muziek is voor alle soorten bezoekers toegankelijk is, jong, oud, lang haar of al flink kaal, goed ter been of toch even zitten, wij zetten wel wat extra stoelen en tafeltjes klaar, alleen niet op de dansvloer direct voor het podium want die ruimte bewaren we voor de 'bewegelijke' mensen.

De vorige keren is vooraf opgeroepen er vooral snel bij te zijn, want vol is helaas vol. En zo ging het ook.
Wij gaan er vanuit dat het deze keer waarschijnlijk niet anders zal zijn.
Dus reserveren wordt sterk aanbevolen, zie tickets bovenin.

www.beapple.nl


Voorprogramma: Yvonne van Gelderen en Huub Konings

 Huub Konings  Yvonne Van Gelderen

Ook deze keer hebben we weer een voorprogramma gepland. Zangeres Yvonne van Gelderen zal met haar toetsenist een heerlijke opwarmer zijn voorafgaand aan BeApple. Yvonne zong de afgelopen jaren bij Vocal Lady's Monday en sprong eruit met haar prachtige diepe stem en mooie warme uitstraling op het podium. Een kleine anekdote is wel dat haar allereerste eerste optreden on stage als jonge zangeres 'gewoon' in muziekcentrum Vredenburg in Utrecht (tegenwoordig Tivoli) was. In de zaal waar veel muzikanten graag naar toe werken en willen 'eindigen' als ze de top van hun carriere bereikt hebben. Dit kan ze alvast van haar bucketlist afstrepen.

Yvonne is bekend met blues en pop-covers, zong bijvoorbeeld een aantal keren met band in Bluessocieteit L’esprit in Rotterdam, waar haar schoonvader de programmering deed. Na een lange tijd wat mind­­er gezongen te hebben heeft ze zo’n 6 jaar geleden het zingen weer actief opgepakt en in diverse jazz projecten van o.a. zangdocente Marjoleine Leene gezongen. Bij het optreden in Artishock wordt ze begeleid door de conservatorium geschoolde Twentse toetsenist Huub Konings. 

Maar het allebelangrijkste is, ze wordt helemaal blij van zingen 😁 en wil dat graag overbrengen op het publiek. En Huub helpt daar met zijn twee handjes bij.

Reserveren wordt sterk aanbevolen, zie tickets bovenin.

20:00 Deur open
20:30 Yvonne van Gelderen
21:15 BeApple