Programma

2023 11 25 SPQTRM logo streep

Deze band heeft zich door ziekte van meerdere bandleden afgemeld.

Wij hebben een waardig vervanger gevonden in

JEMILO


Zaterdag, 25 november 2023, 20.30 uur (Toegang € 12,- / leden € 10,-)


Het optreden van het semi akoestische trio Jemilo eerder dit jaar werd door de bezoekers zeer gewaardeerd. Door uitvallen van de band SPQTRM ontstaat de mogelijkheid om ze nog een keer te vragen. En deze keer met een compleet programma op ons hoofdpodium.

Jemilo
Jemilo
, twee rasmuzikanten en een zangeres, in een sfeervolle setting, semi-akoestische. Het trio is inmiddels meer dan 10 jaar samen actief en swingt de pan uit. Zij richten zich vooral op semi-akoestische muziek uitgevoerd met gitaar, percussie, cajon. En bovenal een zangeres met een dijk van een stem. Warme meerstemmige zang voert de boventoon en is belangrijk voor de sfeer en uitvoering. Een inmiddels een zeer gewaardeerd kenmerk van Jemilo.

De uitdaging voor de drie bandleden is de muziek van nu en de muziek uit vergeten tijden te spelen op een net iets andere manier dan men gewend is. Een verademing voor liefhebbers en voor menigeen vast een ontdekking. Dus kom lekker luisteren en genieten van de muziek en de sfeer waarmee dit trio je tot in je poriën raakt. Een waardige vervanger voor deze avond.

Voorproefje: https://www.jemilo.nl

Note: Eerder gereserveerde kaarten bijven gewoon geldig.


Voorprogramma:

Teus en Michel, een Nederlands duo, verzorgt het voorprogramma.

Teus en Michel

Teus de Bruin speelt samen met zijn maat Michel Tent vaker semi akoestische sets. Ze produceren lekkere bluesy sounds, geschikt voor een kleine setting, en laten wij nou net zo'n knusse ruimte hebben. Een toch wel verrassend aspect van hun repertoire zijn de eigen Nederlandstalige nummers met heerlijke en soms onverbloemde teksten. Dat verwacht je niet zo snel bij blues. Maar een lekkere cover schuwen ze ook niet.

Bij elkaar wordt dit weer een mooie muzikale mix waarmee de vroege bezoekers verwend worden en alvast lekker in de sfeer kunnen komen voor het hoofdprogramma.

20:00 Deur open
20:30 Teun en Michel, voorprogramma.
21:00 JEMILO, hoofdprogramma
23:15 Nazit met muziek aan de bar.

Toegang 12,= 
Leden     10,=

Reserveren graag.
Gewoon komen kan ook nog.