Home

Veldman Vintage Project

(Nieuwe top-band, vervanger van de eerdere band Deeper Underground. )

Een volledige trip into the 70's

Zaterdag, 28 oktober 2023 (Toegang € 12,- / leden € 10,-)

Helaas bleek de band Deeper Underground toch niet in staat om op 28 oktober te spelen. Daarom zijn wij naar een waardige vervanger gaan zoeken.

En ik kan jullie garanderen dat dat is gelukt met de band van voorman, gitaris en zanger Gerrit Veldman, de ene helft van de Veldman Brothers. Gerrit Veldman heeft zich omringt met drie super ervaren top-muzikanten.
Drummer Mathieu van Uden zorgt voor een strak doch afwisselend ritme. Tenny Tahamata is de bassist in dit geweldige viertal. Het viertal wordt gecompleteerd door Roland Bakker, ook bij deze band een geweldige aanvulling op Hammond orgel / Keys.

2023 10 28 VVP

De voorliefde van Gerrit Veldman heeft geleid tot dit jaren-70'er vintage project. Zelf geniet hij hier enorm van, dat zul je zien en horen. Maar de band wil vooral jóu dat vintage gevoel geven. Met een heerlijk seventies repertoire en een groot aha-effect!

Het VELMAN VINTAGE PROJECT brengt de songs uit de legendarische periode 1965 tot 1975 terug en smelt dit om tot een kwalitatief hoogstaand concert waarbij je je weer in de jaren 70 waant. Als je weet dat twee van de heren jarenlang Julian Sas ondersteunde weet je dat je ervaren muzikanten in huis haalt. Gerrit is ook bij Artishock geen onbekende. Met zijn broer Benny was hij een graag geziene gast bij de Bluesnights van Artishock. Altijd een volle zaal bij hun optredens in Artishock. En wat zou het mooi zijn als wij die traditie in ere kunnen houden. De Artishock Bluesnight is getransformeerd naar de Blues-Pop avonden en Gerrit Veldman heeft kleur bekend en gekozen voor de mooiste muziek uit de jaren 70. Legendarische bands als Cream, Santana, CCR, Crosby Stills Nash & Young The Rolling Stones, maar ook Jimi Hendrix en Rory Gallaghar komen voorbij deze avond. Een echte duik terug in de tijd met gegarandeerd veel herkenning en natuurlijk de waardering voor de wijze waarop dit gespeeld wordt.

2023 10 28 VeldmanVintageProject small

Hoe mooi is het als je ziet dat de Bluesnight nu Blues-Pop heet en deze band ook in het genre Blues-Pop terecht gekomen is.
Het moet zo zijn denken wij dan...... en dan moet het ook maar zo zijn vinden wij.

Ze komen eraan.....   zorg dat je het niet mist.

Gerrit Veldman - Gitaar, zang
Mathieu van Uden - Drums, zang
Tenny Tahamata - Basgitaar, zang
Roland Bakker - Hammond, Piano, Keys

20:00 Deur los voor bezoekers
20:30 Voorprogramma.
21:00 Veldman Vintage Project

Toegang slechts 12,-
Ben je lid, kost het je nog minder.... slechts 10,-