Programma

  
 ZO 12 MEI JazzJam: Mei 2024
  Jamsessie voor semi-prof en gevorderde jazzmuzikanten. Kom gezellig luisteren of meespelen.
 ZAAL OPEN  14:00 uur
 AANVANG  14:30 uur  Gratie 1
 ENTREE   
 LEDEN   

2405JazzJamJeroenMJJamsessie voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten. Kom gezellig luisteren of meespelen. Mocht je bepaalde stukken willen doen, neem dan kopieën mee in de juiste toonsoort.
We openen de sessie met een combo/ritmesectie om niet teveel tijd verloren te laten gaan met het overleggen over wat er gespeeld gaat worden. Ditmaal zal "Jazz in Prograzz" de sessie openen. Daarna gaan we jammen!
De band bestaat uit: Jeroen Krah, toetsen; Ab Helsloot, drums; Trudy Dammers, contrabas; Richard Logger, vibrafoon; Bart Pos, saxofoon; Bert van Raalte, gitaar.

Artishock beschikt over veel bladmuziek in allerlei toonsoorten, maar je mag ook zelf stukken meenemen die je zou willen spelen, neem dan wel minstens 3 kopietjes mee. Zangers en zangeressen zijn van harte welkom en mogen ook eigen stukken meenemen, graag in de toonsoort die je past. De akoestische piano is licht versterkt. Microfoon, gitaarversterker en drumstel zijn aanwezig. 

Kom gezellig met elkaar genieten van lekkere muziek; de bar is open vanaf 14:00 u.
De toegang is gratis, zowel voor muzikanten als publiek. We zien jullie graag dan! We verzoeken de muzikanten zich van tevoren aan te melden bij Marie José.  Groet,

Marie José Tiemstra.