Home

De Aftrap

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

Zaterdag 5 november: JazzClub met Job Helmers Invites, aanvang 20.30 uur, entree gratis.LogoArtishock 55 stempel zwart schaduw

Carte Blanche

Job Helmers is een graag geziene gast in Artishock en Soest, waar hij regelmatig te beluisteren is op zijn baritonsax als lid van de 'Locals' en op JazzClub- avonden.

2211JazzClub JobHJob is van jongs af aan al gefascineerd geweest door muziek. De vroegste invloeden waren klassieke en barok muziek; later kwamen New Orleans, Dixieland en bigband muziek daarbij.
Vanaf zijn elfde is hij klarinet gaan spelen en hij besloot toen al om muzikant te worden. Eerst klassiek, maar hij probeerde steeds meer om zelf jazz 'na' te doen. Vanaf zijn 16e kreeg hij voor het eerst les in jazz, pop en improvisatie, wat hem een stuk makkelijker afging dan klassiek.
Job studeerde aan de conservatoria van Hilversum en Amsterdam waar hij "fantastische leraren" heeft ontmoet, waaronder Herman Schoonderwalt, Ferdinand Povel, Rob Madna, Eric van Lier, Dick Oatts, e.a..
In de loop van de jaren heeft hij vele leuke projecten gedaan: musicals, pop bands, big bands en jazz combo's. De laatste tijd (sinds Corona... ) houdt hij zich ook bezig met arrangeren voor bigbands.

Vanavond krijgt Job 'Carte Blanche' voor de invulling van de JazzClub-avond.

Bezetting t.b.a.