Algemeen

Artishock in lock down

Het is niet anders. Tot zeker 16 maart 2021 gaat Artishock dicht. Alle al geplande activiteiten tot die tijd zijn geannuleerd. Artishock gaat natuurlijk proberen de verloren tijd in te halen

Met alle werkgroepen kijken we vooruit én werken samen aan een mooi cultureel aanbod in 2021. We hopen en rekenen erop jullie allemaal weer snel te zien.

Het bestuur
 
Samenwerking
 
Schreef ik in ons vorige mededelingenblad van april nog "Zijn we geen eigen baas meer?" Inmiddels bijna een half jaar en een hittegolf verder, en eindelijk een regenbui, staat Artishock helemaal Corona-bestendig voor u klaar! U leest elders meer details over onze Corona-aanpassingen.
 
De hele cultuursector piept en kraakt in ons land. Dat dwingt ons tot nadenken en overleggen over onze toekomst. We zijn met 470 leden en een kleine 100 vrijwilligers tot veel in staat. Ons (nieuwe) bestuurslid Gijs van der Scheer is de aanjager in dit proces.
 
De gemeente Soest werkt aan een cultuurvisie voor de komende jaren. Belangrijk! Het interessante is dat er nieuwe spelers in de cultuur opstaan, zowel in Soest als omgeving, zoals Paleis Soestdijk. Dat vraagt zeker om visie, maar ook om samenwerking!
Kortom, we gaan een uiterst boeiende interne en externe toekomst tegemoet!
We spreken elkaar!
 
Harm Jan Luth