Algemeen

Artishock stappenplan heropening

Met de toenemende vaccinatiegraad en de betere weersomstandigheden, lijkt het er dan echt op dat Artishock weer opengaat. Natuurlijk geleidelijk en volgens de richtlijnen die door diverse overheden worden verstrekt en zo af en toe worden aangepast: niets is zeker.
Maar zo ziet het plan er op dit moment uit:

Vanaf 19 mei is kunst en cultuurbeoefening binnen weer toegestaan
Beoefening, dus nog geen publiek! Hoera voor onze werkgroepen zoals de tekenclub, zang en theatersport.

Vanaf 9 juni zijn vervolgens de culturele instellingen voor publiek weer open.
Onze Galerij, de debatclubs en zeker ook het filmhuis mogen aan de slag.

Vanaf een later moment zijn de evenementen (waar echt veel publiek komt) weer toegestaan.

Het bestuur

 
Samenwerking
 
Schreef ik in ons vorige mededelingenblad van april nog "Zijn we geen eigen baas meer?" Inmiddels bijna een half jaar en een hittegolf verder, en eindelijk een regenbui, staat Artishock helemaal Corona-bestendig voor u klaar! U leest elders meer details over onze Corona-aanpassingen.
 
De hele cultuursector piept en kraakt in ons land. Dat dwingt ons tot nadenken en overleggen over onze toekomst. We zijn met 470 leden en een kleine 100 vrijwilligers tot veel in staat. Ons (nieuwe) bestuurslid Gijs van der Scheer is de aanjager in dit proces.
 
De gemeente Soest werkt aan een cultuurvisie voor de komende jaren. Belangrijk! Het interessante is dat er nieuwe spelers in de cultuur opstaan, zowel in Soest als omgeving, zoals Paleis Soestdijk. Dat vraagt zeker om visie, maar ook om samenwerking!
Kortom, we gaan een uiterst boeiende interne en externe toekomst tegemoet!
We spreken elkaar!
 
Harm Jan Luth