Theater

“Droomland” en “Verf met Vel” door Theatergroep YrroS! 

Vrijdag 6 januari, 20.15 uur, twee eenakters, entree Prijs € 13 (leden € 10)

Naar kaarten reserveren 

Droomland

Foto DroomlandDe visie van twee zussen op leven, dood en andere wereldse zaken is van een  hilarische eenvoud. Deze 'Brabantse' eenakter wordt gespeeld door Lida Hagenaars en Jacky van der Vleuten. 

 

Verf met vel

Foto Verf met VelEn dan opeens besef je dat sommige dingen in je relatie al heel erg lang in het schuurtje staan. Deze droogkomische eenakter wordt gespeeld door Jacky van der Vleuten, Christine Juffermans en Eric Schopman.


Wij zijn YrroS!, gestart in 2011 en samengesteld uit ervaren amateurspelers die allen intensief bezig zijn met allerlei vormen van theater. We schuwen het experimentele theater niet en vinden het heerlijk om samen met professionals te kneden en bouwen aan avontuurlijk en verfrissend theater. Met eigen, creatieve inbreng in script en mise en scène.

De spelergroep varieert per seizoen en wordt samengesteld met de regisseur op basis van de rollen in het gekozen stuk. Samen vormen we een kleurrijk ensemble dat het leuk vindt om onze verschillende achtergronden en ervaringen aan elkaar te koppelen en van elkaar te leren. We zijn niet bang fouten te maken in dit proces. Geen ‘sorry’, maar ‘yrros!’, het tegenovergestelde. We staan voor ons eindresultaat waar we geïnspireerd als groep aan bouwen en dat we graag delen met een gevarieerd publiek.