Theater

Onvoorspelbaar

Spel: Maj van der Mersch en Florentyna Elderkamp, Muziek: Maurits van der Mersch, 

Vrijdag 4 Maart, 20.00 uur, entree € 13 (leden € 10)


Humorvolle sketches over geleefd worden, overleven en andere levensvragen. Verwachtingen en onvoorspelbare uitkomsten. Identiteit?! Wat is identiteit eigenlijk? Waar heeft het mee te maken?   

Identiteit?! Maj

Familie, werk of de wijk waar je woont? Je partner, je achternaam of chic zijn of volks? Stel dat je geen identiteit nastreeft. Wat gebeurt er dan? Komt er liefde in het verschiet? Huwelijksboot?   

speladviezen: Els van Maurik en Selma Susanna.

Ontpop! Florentyna

Als je jezelf zoveel verwachtingen oplegt en deze niet uitkomen maar je er wel aan vast blijft houden. Wat dan? Kun je nog vliegen of blijf je vastzitten in je eigen wereld van verwachtingen? 

speladvies: Fried Mertens

Acts en songs over het leven. Florentyna en Maj zijn beiden opgeleid bij de kleinkunstacademie Selma Susanna. 

Florentyna Elderkamp foto Anton van Daal

Florentyna  Elderkamp (1989)  is onlangs afgestudeerd aan de studie Kleinkunst.

Ze is sinds een aantal jaren werkzaam als actrice bij The Amsterdam Dungeon. Voorheen nam ze deel aan diverse theaterprojecten waaronder jongerentheater en amateurmusical. Sinds kort maakt ze haar eigen theatersolo's. Nu met deze solo 'Ontpop!' staat ze voor het eerst in Soest op het podium!  

Maj foto Jianni Elsenhout

Maj van der Mersch (1988) is 4e jaars kleinkunst student, zangeres en accordeonist.
Eerder speelde ze vooral in amateurvoorstellingen: muziek- en kindertheater. Tegenwoordig gaat ze in haar eentje het podium op … met haar eigen kleinkunst-programma.