PodiumPlus

 

Claudia Robbens

Tour “Who you want to be”

Zondag 15 december 2019, aanvang 15.00 uur

Foto Claudia

 

Houd je van mooie ballads, medium swing, shuffles en de niet-drie-akkoorden bluesy feel? Dan gaat Claudia Robbens je een mooie middag bezorgen met haar afwisselende Americana songs. Met haar vaste gitarist Kim Wijsbeek, bassist Dick Hoppe en pianist Ruud de Grood weet zij je met haar nieuwe album ‘Who you want to be’ te raken. Ze zingt over liefde en vaak met een mooie boodschap, zoals bijvoorbeeld te horen is in het nummer “So far away from home”: een krachtige ode aan de aarde.

Claudia breng een dijk aan ervaring met zich mee. Al in 1981 zong zij voor stars on 45 II beide ABBA vocalen in. Ze werkte o.a. samen met jazzmusici Bert van der Brink en wijlen Rob van den Broeck, maar ook met muzikanten in de blues- en countrymuziek. Zo ontwikkelde ze uit diverse stijlen haar eigen verhaal.  Subtiel, ingetogen én stoer is de muziek van Claudia.

Mooie recensies ontving zij door o.a. ’t Folkforum en  Bluesmagazine, https://www.bluesmagazine.nl/recensie-claudia-robbens-who-you-want-to-be/http://thenextgig.nl/claudia-robbens-komt-tot-bloei/

Neem vooral een kijkje op haar site voor een voorproefje:

https://www.claudiarobbens.com/

Entree: €13 voor niet-leden en €10 voor leden

 

(vermeldt s.v.p. aantal kaarten, naam en telefoonnummer, de kaarten kunt U ophalen bij de kassa)