PodiumPlus

Flor de Amor

Zondag 17 februari

Aanvang 15.00

Een Cubaanse band! Argentijnse hartstocht! Toch net weer anders…..

 

 image 2019 01 111

 

 

Een Cubaanse band! Argentijnse hartstocht! Toch net weer anders…..

Flor de Amor laat Argentijnse tango’s, Cubaanse bolero’s en eigen Spaanstalige liederen klinken in lekkere arrangementen, spontane improvisaties en mooie koortjes.Humor en levendigheid worden afgewisseld met eenvoudige en charmante ballades.

La Ultima Roca, de nieuwe CD van Flor de Amor vertelt over de rots van de menselijkheid, de laatste die ons blijft. Flor de Amor bezingt haar, vurig, bevlogen van liefde voor het leven, de natuur, de mensen.

Zangeres en gitariste Sandra Coelers heeft een prachtige expressieve, warme en wendbare stem. Contrabassiste Marlon van Mook laat de band treinen als een stoomlocomotief. Fluitiste Marjolein Kempen blaast met haar klankimprovisaties het zoete imago van haar instrument omver en accordeonist Fried Manders speelt zó de volle maan en de sterren van de hemel.

Zij maakten meerdere prachtige CD's, zoals "La Parada" en  ‘La Ultima Roca’, speelden in vele theaters en festivals en werden o.a. bekend als de hartstochtelijke afsluiting van het theaterfestival ‘Nacht van de Passie.”

De Artishock-bezoekers mogen een warm en spetterend optreden verwachten van deze vier rasartiesten. Zon in februari!

 

Luister hier voor een voorproefje

Muzikanten

Sandra Coelers; zang, gitaar, requinto
Marlon van Mook; contrabas, zang
Marjolein Kempen; fluit, zang, cuatro
Fried Manders; accordeon, mandola, percussie