PodiumPlus

Meike zingt Kleinkunstmoois.

Zondag 15 januari 2017, aanvang 15:00 uur.

2017 01 meike1

Meike verbindt tekst en, sfeer en bovenal talenten, tot een mooi samenhangend programma. Voor de 4e keer op een rij opent  zangeres Meike van de Linde samen met pianist/componist Bam Commijs bij Podium Plus het nieuwe kalenderjaar. Voor een vierde keer mag heel Soest, en natuurlijk iedere muzikale en theatrale fijnproever, zich verheugen op een heerlijke middag. Een middag vol mooie, fijne, warme, verrassende en natuurlijk ook grappige en prikkelende liedjes. Het is de crème de la crème van de mooiste kleinkunst: denk aan grootheden als Paul van Vliet, Brigitte Kaandorp, Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, Ramses Shaffy en de onvolprezen Jacques Brel.

2017 01 daniel1

Bam en Meike delen dit jaar het podium en hun liefde voor het betere lied met bassist, gitarist, componist en arrangeur Daniël van Huff. Deze nieuwe samenwerking brengt heel wat moois teweeg.

En om deze 4e editie van Meike zingt in Artishock heel speciaal te maken willen wij u nu alvast verklappen dat er dit keer ook voor het eerst repertoire zal klinken, dat door Meike & Bam zelf geschreven en gecomponeerd is.

En wie weet komt Meike ook dit jaar met nog een leuke verrassing, wij weten het nog niet en wachten in spanning af.

Meike zingt Kleinkunstmoois           

2017 01 bam1 Meike van de Linde, zang

 Bam Commijs, piano/compositie/arrangementen

 Daniël van Huffelen, contrabas/gitaar

 

De werkgroep PodiumPlus nodigt u van harte uit om hun opening van het jaar samen te vieren. De koffie en vele alternatieven staan klaar. De kosten ? Voor niet leden een bijdrage van € 12, - / leden € 9, - Reserveren kan via www.artishock-soest.nl