Archief

Ton Hoenderdos met zijn nieuwste programma “Blind date”. Na een voorproefje tijdens het Atelierlint nu een volledige uitvoering.

Durft u het aan? Een gearrangeerde afspraak met iemand die u nog niet kent, een blind date?

Wij niet! In september, tijdens het Atelierlint Soest, hebben wij kennis kunnen maken met deze muzikaal verteller, die in Artishock een paar mini optredens gaf.

“Leuke fijnzinnige humor, een mooie stem en een goed verzorgd optreden” , dat waren de reacties van ons publiek.  Dit enthousiasme willen we niet onbeantwoord laten en hebben een volledig optreden kunnen arrangeren.   

Als kleinkunstenaar, laat Ton zich graag inspireren door schrijvers als Annie M.G. , drs. P. en Jacques Brel, de chansonnier. Zijn aangekondigde nieuwe voorstelling Blind Date is inmiddels gereed.

Daarin neemt Ton u mee in een wereld van relatie- en date-perikelen, in beeld, lied en vertelling. Het verhaal is soms absurdistisch, dan weer ontroerend. Boeiend gebracht en als in een “page turner” blijft u  benieuwd naar de afloop.

Wij hebben Ton als een fijnzinnige verademing ervaren in een periode waarin platvloersheid tot in de  hoogste kringen de boventoon dreigt te krijgen. Wij zijn dan ook blij dit tegengeluid te kunnen brengen, en schroom niet, deze “Blind Date” kunt u gerust aangaan.     

Reserveren: www.artishock-soest.nl