Archief

Zondag 15 november, 15:00 uur. Linda Kreuzen: “Ik wil dat muziek me grijpt, zo ontroert dat de tranen vloeien of dat er een glimlach verschijnt. Juichen en verstillen ineen. En wat is er mooier dan dit zelf veroorzaken?

Het is zeker niet de eerste keer dat aanstormend talent het podium van PodiumPlus vult. Toch vormt die ontdekking iedere keer een lichte sensatie waarvan wijzelf kippenvel krijgen. Maar niets is persoonlijker en plaatsgebonden dan het opplakken van het etiquette “Talent”. Wij willen jullie dan ook graag in ons enthousiasme meenemen.

Linda biedt een semi-akoestische uitvoering van voornamelijk eigen songs, aangevuld met covers van haar oude- en jonge helden. Als singer-songwriter heeft Linda zich goed geprofileerd op de lokale podia, met uitstapjes naar de omringende landen. Dat brengt haar niet alleen enige naamsbekendheid, het toont ook dat zij durft te groeien als artiest, en daarvoor moet je niet bang zijn voor vallen en kunnen opstaan.  Het resultaat is dat zij in vrij korte tijd een aanbod heeft ontwikkeld dat de moeite waard is om een middagje voor uit te trekken. Op haar site wordt zij zo omschreven: “ met haar unieke, doorleefde, soulvolle stem roept Linda gevoelens op van zowel kracht als kwetsbaarheid. Met diep onder de huid kruipende teksten, aangrijpende melodieën en intense performance raakt Linda haar toehoorders in het hart”. Dit is een niet te verbeteren omschrijving van wat jullie mogen verwachten. Voeg daar het sfeervolle Artishock aan toe, dan weet je dat je dit niet graag wilt missen.

Linda wordt zondagmiddag begeleid door haar “Kreuzband” met:

Evert Aalten (1981)

Evert is toetsenist/gitarist, studio engineer en producer bij Scandal Studio’s. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam op toetsen en aan de Universiteit van Utrecht culturele antropologie, en heeft een Minor popmuziek aan de Universiteit van Amsterdam. Als toetsenist gebruikt Evert vooral 'vintage' instrumenten. Hij bespeelt een Hammond, een Wurlitzer en Fender Rhodes met Fender Twin versterker en akoestische piano's.

Ingmar Spaaij (1983)

Multi-instrumentalist Ingmar Spaaij draait al een lange tijd mee in de Haagse muziekscene. Hij studeerde in 2006 af als gitarist aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Ingmar speelt gitaar, banjo, harmonium, pedalsteel en meer.

Rogier Hemmes (1977)

Basgitarist Rogier Hemmes studeerde af aan Codarts, het Rotterdamse conservatorium. Maar ook rondde hij de opleiding sound engineer af aan het Sound Seminar en werkte vervolgens als assistent-engineer in verschillende studio’s waaronder de vermaarde Jet Studios in Brussel.

Met deze muzikanten heeft Linda een mooie evenwichtige en voldoende gevarieerde samenstelling bereikt voor een boeiende middag muziek met spannende wendingen.

De werkgroep PodiumPlus van de culturele vereniging Artishock verwelkomt jullie graag op: Zondagmiddag  15 november 2015, om 15:00 uur, bij Artishock, Steenhoffstraat 46a in Soest.                                                                                                                                                                                                                                                          

Kaartverkoop aan de zaal € 12, - , leden van Artishock € 9, - .

Reserveren: via  www.artishock-soest.nl