PodiumPlus

Westcoastsound laat drie leadzangers boven zichzelf uitstijgen.

 2014-02-lsb

LSB Experience in Artishock met flashbacks en nieuwe nummers.


Een avond lang geboeid luisteren, waarbij je niet stil blijft staan.
Met Eagles, Fleetwood Mac, The Doobie Brothers en vele andere als leveranciers van tijdloze covers. Ieder afzonderlijk lid van de originele trioformatie, LSB experience, heeft als leadzanger bewezen de professionaliteit te bezitten om dit repertoire vakkundig te brengen. Samen weten zij een dimensie toe te voegen door het accent te leggen op meerstemmige vocalen en door de akoestische gitaren in een ritmisch samenspel te brengen.
Hun eerste CD “Flashbacks” is gevuld met covers van hun muzikale helden. Binnenkort komt een tweede CD uit, uitsluitend met zelf geschreven nummers.

Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd v.d. Broek nemen u mee op een unieke reis langs muzikale ervaringen.
De samenwerking, die vier jaar geleden min of meer bij toeval vorm kreeg, is zo succesvol dat de reis dit jaar voor de vierde keer op een rij, voor deelname aan een groot festival, naar Louisville Kentucky leidt.
Dat deze avond een topper gaat worden stond al vast, nu blijkt dat ook de ritmesectie mee komt, met Peter Deiman op drums en Rob Hendriks op bas, gaat het helemaal een feest worden!

LSB experience heeft eerder op ons podium gestaan. De muzikaliteit en de geweldige sfeer die het trio met het publiek wist vast te houden maken dat wij ons gelukkig prijzen dat zij in hun reis Artishock nog een keertje kunnen aandoen. Wij nodigen jullie uit om er met hen weer een fantastische avond van te maken.

De werkgroep PodiumPlus.

Vrijdag 7 februari 2014, 20:30 uur.
Artishock, Steenhoffstraat 46a Soest

Toegang: € 10,- en € 7,50 (leden Artishock)
Verkoop van de kaarten in de zaal.
Reserveren aanbevolen, dit kan via deze website.

Zie ook: www.thelsbexperience.com