PodiumPlus

Copper 'n Creek

Zondag 21 november, 15:00 uur, entree € 12,- (leden Artishock € 10,-)

 

CopperPodiumPlus gaat voor het niet alledaagse en toch is dat in de muziekwereld ook weer heel gewoon. Want het blijft verrassend hoe de bezetting kan variëren zonder afbreuk te doen aan een breed repertoire van hoge kwaliteit. Dat geldt zeker voor Guy van Beek, Anita van Soest en Cees Adolphsen. Drie music professionals: Jazzpianist van Beek, trompettist van Soest en trombonist Adolphsen.

Het trio verkent elkaar swingend en stuwend en daagt elkaar lyrisch uit. Zij spelen een kleurrijk palet met hier en daar een verrassende eigen compositie. Ze weten je te raken met muziek van Händel tot Van Otterloo met teksten van Wilmink tot Wolkers. Samen smeden zij een onstuimig, soms ontroerend verhaal. Luister naar letters en lees met je oren. En dit in een 80 minuten durend podiumprogramma, waarin stijlen en bezettingen elkaar in rap tempo opvolgen.

Hiermee is Copper 'n Creek een bijzonder ensemble met een origineel geluid. Een breed repertoire, maar hun focus ligt op swingende jazz, van Herbie Hancock en Horace Silver tot de evergreens van Gilbert O’Sullivan. Maar ook Gershwin en de melancholieke ballads van Kyteman komen langs. En zelfs hier en daar een vleugje poëzie. Ingrediënten voor een heerlijke ontspannen najaar zondagmiddag.

Let op: u kunt deze avond alleen bezoeken met een geldig corona-bewijs (QR code + legitimatie). Zie hier voor uitleg.

Reserveren  kan via: kaartverkoop Artishock , vrije inloop is weer mogelijk!