Jazz

JAZZ JAM voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten

Aanvang Zondag, 13 maart, 14.30 uur, gratis entree

LogoArtishock 55 stempel zwart schaduw2203JazzJamMelvinKoningsJamsessie voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten. Kom gezellig luisteren of meespelen. Mocht je bepaalde stukken willen doen, neem dan kopieën mee in de juiste toonsoort.

We openen de sessie met een combo/ritmesectie om niet teveel tijd verloren te laten gaan met het overleggen over wat er gespeeld gaat worden. Daarna gaan we jammen!

Ditmaal gaat het Het Lumen Jazz Trio de sessie openen en begeleiden. 2203Lumen Jazz Trio
Het Lumen Jazz Trio wordt gevormd door Rotterdammer Lucas Mutsaers op piano, Wouter de Jong op drums en Melvin Könings op contrabas. Deze formatie speelt met een hoge dynamiek, dus afwisselend van heel zacht naar heel fel en alles wat ertussen zit. Ze voeren een sprankelende dialoog en hun repertoire is gericht op bekende popmelodieën. Jazz is ooit begonnen om populaire muziek (toen musical liedjes) in een swingend jasje te gieten, waar je dan weer op improviseert. Dat doet dit trio ook, maar dan met nummers uit de top2000. Deze formatie heeft een compleet eigen geluid, met een aantrekkelijke groove en verrassende arrangementen. Recent was het trio in Parijs voor opnames.

Artishock beschikt over veel bladmuziek in allerlei toonsoorten, maar je mag ook zelf stukken meenemen die je zou willen spelen, neem dan wel minstens 3 kopietjes mee. Zangers en zangeressen zijn van harte welkom en mogen ook eigen stukken meenemen, graag in de toonsoort die je past. De akoestische piano is licht versterkt. Microfoon, gitaarversterker en drumstel zijn aanwezig.

Kom gezellig om met elkaar te genieten van lekkere muziek; de bar is open vanaf 14.00 u.
De toegang is gratis, zowel voor muzikanten als publiek. We zien jullie graag dan!

We verzoeken de muzikanten zich van tevoren aan te melden bij Marie José

Groet,
Marie José Tiemstra.