Jazz

Artishock in lock down

Het is niet anders. Tot zeker 16 maart 2021 gaat Artishock dicht. Alle al geplande activiteiten tot die tijd zijn geannuleerd. Artishock gaat natuurlijk proberen de verloren tijd in te halen

Met alle werkgroepen kijken we vooruit én werken samen aan een mooi cultureel aanbod in 2021. We hopen en rekenen erop jullie allemaal weer snel te zien.

Het bestuur

Jazzconcert EFRAIM TRUJILLO 4, 'Slow your Roll'

Zaterdag 15 mei, aanvang 20.30 uur, entree € 15- / 10,-.

2105EfraimTrujilloSlow your Roll album coverSamen met zijn 'Ploctones'-maatje Jeroen Vierdag, supertalenten Sjoerd van Eijck (Mudita) en Dirk de Nijs (De Raad van Toezicht), brengt Edison winnaar Efraïm Trujillo een hommage aan zijn favoriete (tenor)-saxofonisten.

Twaalf nieuwe & originele stukken in de stijl van Shorter, Coltrane, Henderson laten tevens de veelzijdigheid van de tenorsaxofoon horen.
Via de Soundcloud link kan je de vrolijke title track 'Slow your Roll' in de typerende Calypso stijl van Sonny Rollins horen.

Bezetting: Efraïm Trujillo - tenorsax; Sjoerd van Eijck - toetsen; Jeroen Vierdag - bas; Dirk de Nijs - drums.

Title track

 

 

I.v.m. de Corona-maatregelen is het verplicht om te reserveren. Ook zijn er hierdoor maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Reserveren is weer mogelijk als de corona maatregelen deze voorstelling weer toestaan!