Jazz

-- Afgelast! --

ZONDAG 8 NOVEMBER: ARTISHOCK JAZZ JAM, aanvang 14.30 uur, gratis entree.

Jamsessie voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten. Kom gezellig luisteren of meespelen. Mocht je bepaalde stukken willen doen, neem dan kopieën mee in de juiste toonsoort.

N.B. In verband met de Corona-maatregelen mogen er niet meer dan 30 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn; dit zal bij de deur in de gaten worden gehouden. Muzikanten die graag willen deelnemen aan de sessie moeten zich van tevoren opgeven bij Marie José.

2010MarieJoseWe openen de sessie met een ritmesectie bestaande uit een drummer, bassist en gitarist/pianist. Door de ritmesectie worden stukken voorbereid om de sessies mee te beginnen en om niet teveel tijd verloren te laten gaan met het overleggen over wat er gespeeld gaat worden.
Artishock beschikt over veel bladmuziek in allerlei toonsoorten, maar je mag ook zelf stukken meenemen die je zou willen spelen, neem dan wel minstens 3 kopietjes mee. Zangers en zangeressen zijn van harte welkom (graag eigen microfoon meenemen) en mogen ook eigen stukken meenemen, graag in de toonsoort die je past. De akoestische piano is licht versterkt. 

Kom gezellig om met elkaar te genieten van lekkere muziek.
De toegang is gratis, zowel voor muzikanten als publiek. We zien jullie graag dan!

Groet,
Marie José Tiemstra.