Jazz

Zondag 13 oktober: JAZZ JAM, aanvang 14.30 uur, gratis entree.

Jazz Jam oktDe eerste Jazz Jam voor semi-profs na de zomer op 8 september jl. was weer een groot succes, met dank aan alle muzikanten en de leden van de jazz werkgroep.

Op zondag 13 oktober a.s. ontvangen we jullie allen weer graag en zal de sessie worden geopend door
Antoinette van Nievelt (piano), Florian Auls (drums), Bert Damsma (bas) en Lior Kuperberg (sax). Dat belooft weer een fijne jazzmiddag te worden. Wij verheugen ons op jullie komst. We starten om 14.30, de bar is vanaf 14.00 open.

We werken met een ritmesectie bestaande uit een drummer, bassist en gitarist. De gitarist kan soms ook vervangen worden door een pianist. Door de ritmesectie worden stukken voorbereid om de sessies mee te beginnen en om niet teveel tijd verloren te laten gaan met het overleggen over wat er gespeeld gaat worden.
Niet iedereen kan altijd, dus willen we de pool van beschikbare muzikanten voor de vaste ritmesectie graag uitbreiden, mocht je daar interesse in hebben, meld je dan bij ondergetekende. Het kan zijn dat je met je eigen combo een sessie zou willen begeleiden, ook dat kan. Neem contact op met ons en wij plannen je in. Voorwaarde is wel dat je combo bestaat uit gevorderde muzikanten die goed bladmuziek kunnen lezen en improviseren.

Artishock beschikt over veel bladmuziek in allerlei toonsoorten, maar je mag ook zelf stukken meenemen die je zou willen spelen, neem dan wel minstens 3 kopietjes mee. Zangers en zangeressen zijn van harte welkom en mogen ook eigen stukken meenemen, graag in de toonsoort die je past.

Groeten,
Marie José .