Galerij

Nieuwjaarsexpositie 2023 tekenclub Artishock, Voorbij de grens......

7 januari om 20.00 uur. Om half negen neemt de Jazzclub het stokje over met 
Marjoleine Leene.

 

Nieuwjaarsreceptie en opening tentoonstelling van de modeltekenclub op 7 januari 2023 om 20.00 uur. Aansluitend om 20.30 uur muziek door de Jazz Club met het Kai von Rosenberg Trio en het SKOL saxofoonkwartet (voorprogramma).

Met de afsluiting van 2022 kunnen de leden van de modeltekenclub Artishock terugkijken op een geslaagd creatief jaar. Er werd weer volop gewerkt. Ieder op zijn of haar eigen wijze; met potlood, houtskool, verf of ander materiaal. Inmiddels hebben we Corona grotendeels achter ons gelaten en de wekelijkse dinsdagavonden en maandelijkse ochtenden worden door een trouwe groep bezocht.

In januari 2023 wordt traditiegetrouw weer gestart met een expositie van schilderijen, gemaakt door leden van de modeltekenclub. Het thema “VOORBIJ DE GRENS” is door de kunstenaars zelf gekozen. De leden die meedoen, hebben de beschikking over panelen van 80x80 cm. Er moet dan alleen nog iets worden opgeschilderd, getekend of geplakt. Daarin is iedereen vrij, zolang het thema maar tot uiting komt. Het is ieder jaar weer spannend te zien wat de leden ervan gebakken hebben.......

De interpretaties van het thema kunt u tijdens de Nieuwjaarsreceptie bewonderen.