Filmhuis enquête

Formulier filmhuis enquête


Beste filmhuisbezoeker, 

Filmhuis Artishock wenst je een goed Nieuwjaar, en we hopen je snel weer te kunnen ontvangen. Met mooie diverse films in een knusse sfeer.

Ondertussen zitten we niet stil, en doen we ons best om nog meer aan te sluiten bij jouw wensen. Daarom willen we je een paar vragen stellen, dit keer over welke draaimomenten jou het beste schikken. We hopen dat je even de tijd wilt nemen om die te beantwoorden!

Nog even de achtergrond: toen we in april 2019 van twee naar drie voorstellingen per week gingen, hadden we een voorkeur voor de donderdagavond, maar die bleek toen helaas niet tot de mogelijkheden te behoren. Nu wel, met ingang van 1 september. Voor we daar echt werk van gaan maken, willen we graag jouw mening daar over weten: is die donderdag voor jou inderdaad zo aantrekkelijk als wij veronderstellen?

filmhuisbon nieuw

 Win een Filmhuiscadeaubon

Zou je onderstaande vragenlijst uiterlijk op woensdag 19 januari willen invullen? En om het extra aantrekkelijk te maken: voor de 1e, 11e, 31e, 61e enzovoorts invuller leggen we een Filmhuis cadeaubon klaar! Dus wees er snel bij!

Winnaars van de cadeaubon ontvangen persoonlijk bericht.

 


Met vriendelijke groeten, en hopelijk tot snel in ons fijne Filmhuis,

HAns Cornelis en Max Netelenbos, coördinatieteam Filmhuis Artishock