Film verkiezing 2020

Verkiezing beste Artishock film van 2020


Formulier film verkiezing

Wat vond je, bezoeker van Filmhuis Artishock, de beste film van afgelopen jaar?

Hier is hij weer: de verkiezing van de beste film die Filmhuis Artishock afgelopen jaar heeft gedraaid!

Elke maand komen er tientallen nieuwe films uit. De programmeurs van Filmhuis Artishock doen hun best uit dat aanbod de films te selecteren waarvan ze denken dat die u het meest zullen aanspreken.
We letten dan natuurlijk op het verhaal, de acteurs, het beeld, het geluid, de setting, kortom op alles wat een film tot een unieke ervaring maakt. En we proberen te variëren, van komisch en luchtig, tot indrukwekkend, relevant, spannend of ontroerend.

We zijn weer heel benieuwd wat je vond van de films (ondanks de Corona-sluitingen maar liefst 59 titels!) die we afgelopen jaar hebben vertoond in Filmhuis Artishock. Daarom organiseren we de verkiezing van de beste Artishock film.

We nodigen je van harte uit om je stem uit te brengen. Laat ons weten wat je top 3 is van de films die je bij ons hebt gezien.

filmhuisbon nieuw

Win een Filmhuiscadeaubon

Als je onderstaande stemformulier invult, kun je ook een toelichting op je keuze invullen. Voor de drie inzenders van de opvallendste, leukste, ontroerendste, etc. toelichtingen hebben we een Filmhuis cadeaubon beschikbaar. Deze geeft toegang tot een voorstelling naar keuze in Filmhuis Artishock,


 

Inzendingstermijn en uitslag

Je kunt het stemformulier invullen en insturen vanaf heden tot en met 31 januari 2021.
We publiceren de uitslag in de nieuwsbrief van half januari en op de website.
Winnaars van de cadeaubon ontvangen persoonlijk bericht.

We zijn heel benieuwd en wensen je veel plezier met het maken van je keuze!

 

qlform generator by ql.de