Film
  Ticket to Paradise – Parker – VS – 2022 – 104 minuten  
  Ticket to Paradise 450  
12 dru gro        

Regisseur: Parker

Julia Roberts en George Clooney weer samen in lekkere feelgood film.

Wat is vervelender dan twee kibbelende geliefden? Twee kibbelende ex-geliefden. De net afgestudeerde rechtenstudent Lily kan erover meepraten. Haar ouders zijn vijf jaar samen geweest en vechten elkaar bij ieder onvermijdelijk treffen de tent uit, ze hebben immers een dochter samen.
Zelfs als ze bij Lily's afstuderen naast elkaar worden gezet kunnen ouders Georgia en David niet het fatsoen opbrengen om zich even in te houden.

Wat een korte trip naar Bali had moeten zijn, wordt voor de net afgestudeerde Lily een keerpunt: ze ontmoet de man van haar dromen, gaat prompt in op zijn huwelijksaanzoek en besluit voorgoed op het eiland te blijven.
Haar gescheiden ouders schrikken zich een hoedje en reizen naar Bali om de bruiloft te saboteren. Drie keer raden hoe dat afloopt....

Oscar-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

Zondag 11 en maandag 12 december, 20.00 uur.


ticket res film


Als je vroegtijdig op de hoogte wil zijn van onze programmering,
om bijvoorbeeld als eerste te kunnen reserveren,
abonneer je dan gratis op onze maandelijkse Filmhuis Nieuwsbrief.

logo filmhuis liggend