Film

Ieder jaar aan het eind van het seizoen is er een spannend moment: het legen van de biobussen!
Hoeveel hebben we dit seizoen opgehaald? Of beter: hoeveel heeft ons publiek dit seizoen gedoneerd voor deze sympathieke instelling?

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind. Het is in 1927 opgericht door de toenmalige Bioscoopbond, op initiatief van Abraham Tusschinkski, en ontleent daaraan zijn naam. Wie herinnert zich niet uit zijn jeugd die collectebussen die de zaal rondgingen gekoppeld aan een promotiefilmpje?
Het Filmhuis van Artishock vertoont al jaren een promotiefilm van het BIO Vakantieoord en laat regelmatig de biobussen rondgaan. Op de bar staat altijd, tijdens de filmvoorstelling, een collectebus waarin onze bezoekers hun klein- en grootgeld kwijt kunnen. En soms houdt een van onze medewerkers met de BioBeer in een innige omhelzing, een wervende toespraak.

Ons publiek reageert hier altijd royaal op. Ieder jaar blijken de bussen weer goed gevuld te zijn. Dit jaar bedraagt de opbrengst €334,50!!!

LIEF PUBLIEK: NAMENS HET BIO VAKANTIEOORD ONZE WELGEMEENDE DANK!!!

En mocht u een kind blij willen maken met die unieke knuffelbeer, waarmee u meteen nog meer kinderen blij maakt met een onbezorgde vakantie in het unieke Bio Vakantieoord – deze beer is te koop. Zie info@stichtingbio.nl