De werkgroepen

Reserveren / Annuleren

Reserveringen / annuleringen voor theater voorstellingen kunnen opgegeven worden via een email aan:

theater.tickets@artishock-soest.nl

onder vermelding van de voorstelling, het aantal kaarten, naam, email adres en telefoon nummer.


U krijgt bericht als de kaarten gereserveerd / geannuleerd zijn.

 

Werkgroep Theater

Een nieuwe werkgroep bij Artishock die enthousiast is om ook theater naar Artishock te halen. Er is een denktank en creatieve groep die graag wil bijdragen aan cultuur in Soest, bestaande uit Susie Vries, Maartje Eikens-Postma, Nastasja van Voorst, Gerard Hupperetz, Vera Hagen-Talen, Ruud Ruighoek, Taco Wit en Ron van Empelen (coördinator).

Het prachtige gebouw en de sfeervolle ruimtes, met veel technische mogelijkheden, lenen zich bij uitstek voor Huiskamertoneel en kleine voorstellingen. Ook in Soest verwachten we veel belangstelling voor theater met al zijn mogelijkheden: toneel, muziek, dans. 

De werkgroep theater organiseert verschillende soorten theatervoorstellingen in samenwerking met diverse toneel verenigingen. Het kunnen toneelvoorstellingen zijn, maar ook muziektheater en theatersport behoren tot de mogelijkheden. In het gebouw van Artishock beschikt de werkgroep over een sfeervolle café-ruimte (de soos) en een zaal waar zo'n 80 bezoekers een plaats kunnen vinden.


Oproep:
 Zoek je een plek op een podium? We horen graag wat jij (en je gezelschap, groep of school) Soest wil laten ervaren! En wat je van ons nodig hebt. Daarvoor hoef je niet lid te zijn, wij staan open voor alle talent. Mail ons met je ideeën!

 
Theater: "De broze schoonheid, die eenmalig is en onherhaalbaar is en zijn unieke bestaan ontleent aan dat wat zich bevindt, voltrekt, openbaart en ontvouwt op dat ene moment, op die ene plaats, waar het publiek het ziet". Uitspraak van de gelauwerde schrijver, essayist, dichter en archeoloog David Van Reybrouck. (Libris Literatuurprijs 2010 voor Congo) tijdens openingsspeech van Festival Cement in Maastricht, 2011