Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & frends

Zaterdag 28 december, Halverwege

Deze avond gaan we eens heerlijk buiten de gebaande Blues paden lopen en meer richting Pop.

Halverwege is een grote vrolijke, ontroerende, idiote en toch ook serieuze theatrale Nederlandstalige band bestaande uit 13 jonge conservatorium geschoolde muzikanten, 3 blazers, 2 strijkers, keyboard, drum, bas, gitaar, zangers en een stel zangeressen. Te veel voor ons podium maar dat lossen we wel op.

2019 12 28 Halverwege small

Met dit optreden van Halverwege wordt het een pop-avond zoals je nog niet eerder beleefd hebt bij Blues-Pop avonden. Geschikt voor een breder publiek. Een muzikale avond met een knipoog, met een lach, soms een traantje en vooral met vrolijkheid. Halverwege is recente opgericht, februari 2018, en zij speelden hun eerste avond in Kytopia, de prachtige locatie in Utrecht opgezet door de populaire trompettist Kyteman, en niet lang daarna stond Halverwege al op Oeral voor enkele optredens. In 2019 herhaalde ze dat nog eens met 2 optredens op Oerol en vergeet hun optredens in Vredenburg niet. Intussen hebben ze op Terschelling bij Second Moon Studio's ook al hun 'Aangekleed & Ingekleurd" debuutalbum opgenomen en uitgebracht met daarop een gevarieerde mix aan genres, Van close harmony via dixie naar de sou/blues/jazz kant. De presentatie van dit debuutalbum in leidde tot een uitverkocht poppodium EKKO in Utrecht. Het album is ook te beluisteren op Spotify. 

2019 12 28 Halverwege klein

Wij hebben de band en het schrijverscollectief Halverwege bereid gevonden om ons Artishock aan te doen en er een bonte gevarieerde Nederlandstalige avond van te maken. De grote, bijna orkestrale bezetting, prachtige (vocale) harmonieën, de publieksparticipatie en het zichtbare speelplezier op het podium maken ieder optreden van Halverwege tot een feest om niet te vergeten! Deze jonge energieke band gaat als de brandweer..... aan de kant ze komen eraan met gillende sirenes......

Het wordt zo'n avond waar je vrolijk van wordt, een avond die je niet mag missen......

Adviesje onzerzijds, reserveer wel even je toegangsticket want de verwachting is dat wij volle bak gaan halen en wij willen niemand teleurstellen aan de deur... zie linker menu onder kopje "Reserveren / Annuleren".

Meer info:

www.wijzijnhalverwege.nl

Facebook:

https://facebook.com/artishock.blues-pop

https://facebook.com/wijzijnhalverwege

Aanvang:   21:00
Deur open: 20:30

Geen voorprogramma.