Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & frends

30 maart, 20:30, Govert's Bluesband brengt Blues en meer populaire bluesy pop-covers naar Artishock. Voorprogramma Dry Lightning blues gitarist en singer/songwriter.

Govert's bluesband bestaat uit een gezellige groep muzikanten waarbij plezier en muzikaliteit voorop staat. De basis (drum, bas, gitaar) is dik in orde. Voeg daar Govert's harmonicaspel en de zang van zangeres Jacqueline van den Berg aan toe en je hebt een heerlijke band om naar te luisteren en kijken.

2019 03 Jacqueline Gemerik GBB 

 

2019 03 GBB small  

Het repertoire varieert van de bekendste bluescovers, via jaren '70 en '80 covers tot meer recente bluesy gespeelde covers van oa. Anouk. Half december 2018 stonden ze in Bussum in een kleine kroeg / eetcafe en gaven een puik ingehouden concert. Bij Artishock is er voldoende gelegenheid om wat breder uit te pakken. Daniel zal de cachon verruilen voor een drumstel, en Jacqueline krijgt meer ruimte om te bewegen en de bezoekers te vermaken en uit te dagen om mee te zingen en te dansen. 

Het betreft een regionale band met bandleden uit Amsterdam en het Gooi die naast regelmatige in de omgeving optreden( Maloe Melo Amsterdam, De Brink Laren-Blaricum, Cafe Goesting Bussum ) ook af en toe uitstapjes maken naar locaties elders in het land. Denk aan Serious Request Cafe in De Rijp, optredens in Nes op Ameland, Oegstgeest, Wormerveer, Gemerik en Amersfoort. Op 30 maart zijn ze te zien en horen bij Artishock in Soest.

2019 03 Goverts Bluesband small

Samengevat, er staat je weer een echte Artishock avond vol muziek, plezier en dansen op bekende blues en populairdere nummers te wachten.

 

Bandleden:

Jacqueline van den Berg (zang)
Govert Muijs (blues harp)
Frank Heeneman (gitaar)
Stephan Broer van Dijk (bas)
Daniel Snelders (drums) 

Facebook: https://www.facebook.com/Govertsbluesband

In het voorprogramma zal de blues gitarist en singer/songwriter Dry Lightning met zijn lekkere stem en goed gitaarspel te beluisteren zijn. Om muzikaal op te warmen en van te genieten voorafgaand aan GBB. Vanaf 20:00 is de deur open en om 20:30 zal Dry Lightning starten.

Toegang 10,=
Leden 7,=