Blues / Pop

Zaterdag 27 januari 2018, Queens & Ko, a Queen theater band

(UITVERKOCHT, reserveringen vóór 22:00 ophalen, niet opgehaalde tickets gaan daarna in de verkoop nog.)

2018 01 queensenko2

We maken deze maand een gezellig uitstapje naar jaren 70 en 80 met een heuse Queen theater band, 4 mannen en 2 vrouwen.

Queens & Ko speelt al langere tijd covers van de legendarische Britse band en stond vorig jaar nog op het gildefeest voor een groot publiek te spelen. 

Gek op de muziek van Queen? Dan zit je bij Queens & Ko gebakken. Deze topmuzikanten trakteren je op de fenomenale muziek van Queen. Geen imitaties van de onvervangbare Freddie Mercury. Maar een eigen theatrale reis door 30 jaar queen historie met onvergetelijke rock, blues, ballads en vaudeville.

QueensKo3

Soms met een geheel queen geluid soms met een twitst... maar herkennen doe je het zeker.

Deze maand speelt Queens & Ko op ons gezellige podium voor een select publiek waar je eenvoudig deel van uit kunt maken... met je neus vooraan, zingen en swingen op bekende queen nummers. 

Het kan op 27 januari.... kom op je Bicycle, Bicycle... I want to ride my bicycle....

Reserveren is geen overbodige luxe...links in het menuutje...

http://www.queensenko.nl

In het voorprogramma staat de heerlijke meiden band Avalanche. Een band geformeerd bij de Muziekgarage, de muziekschool uit Baarn en Soestdijk. Deze vijf jonge dames openden in 2016 en 2017 o.a. het Cultureel Festival in Baarn. Intussen goed op elkaar ingespeeld zullen ze vanuit het bar-soos gedeelte de bezoekers verrassen en trakteren op drie kwartier pop en rock nummers. Aanvang 20:30.

Meidenband Avalanche small

Avalanche

De verwachting is dat er nogal wat mede studenten en lokale fans mee zullen komen bij beide bands. Om zeker te zijn van je toegang wordt reserveren in het linker menuutje aanbevolen.