Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & frends

Zaterdag 29 april om 22:00 gaan we weer eens uitpakken met een 5-mans rock & bluesband Basic Station op bij Artishock.
 
Blues met een randje Rock of Rock met een randje Blues?
 
2017 04 Basic Station medium
BASIC STATION
 
Basic Station, een rock- en bluesband die inmiddels drie cd’s op zijn naam heeft staan, is in de regio zeker geen onbekende meer. In 2008 liet Basic Station tijdens Dwergpop, in het voorprogramma van Peter Koelewijn, niet alleen het publiek maar ook Peter zelf rocken, waarna ze zelf in 2009 de 3-J’s als voorprogramma kregen op Dwergpop!
In 2014 stonden ze op het festival Park Podium in Breukelen. 2015 is het jaar waarin zij speelden op het grote blues festival Culemborg Blues en op Kleurrijk Wijk.
In 2016 heeft Basic Station zich volledig gewijd aan de derde cd. Deze zal in 2017 worden gepresenteerd.
 
2017 04 Basic Station 4 small

Basic Station gaat al heel wat jaren mee en speelt eigen werk dat zich het beste als Rock & Blues laat omschrijven waarbij we ze beïnvloed zijn door grootheden als Jimmi Hendrix en Stevie Ray Vaughan. De paar covers die voorbij komen moet je dan ook bij deze muzikanten zoeken.
De band wordt gevormd door vijf muzikanten en een geluidsman: Wim Schriekenberg (gitaar en zang), Henk Haar (basgitaar), Dick Verbeek (drums), Ben Petersen (toetsen), Ruud Wegman (harmonica), Bert Bannink (geluid) en Edgar Blijenberg (Bandbaas)
Alle leden van de Basic Station kunnen teruggrijpen op jarenlange podiumervaring in uiteenlopende bands. Basic Station speelt niet alleen op festivals, maar ook 'in de kroeg op de hoek'. De wisselwerking met het publiek is voor hen een must om de rock & blues goed tot zijn recht te laten komen.
Eind 2002 nam Basic Station in eigen beheer zijn eerste CD op, "Your Name- is my guitar" genaamd (geproduceerd door DJ Vermeij en Basic Station), gevolgd door de CD "Trackin' on a Trail" die in 2005 verscheen.
De release van de 3e Basic Station cd die “”Many Roads” gaat heten wordt medio 2017 verwacht.
De muzikale ervaring, de gedrevenheid en - niet te vergeten - het plezier, waarmee de band muziek maakt, komen op deze CD's volledig tot z’n recht. CD's die in geen enkele verzameling van de liefhebber van onvervalste rock & blues mag ontbreken!
Wil je meer weten over Basic Station of direct de cd’s bestellen, bekijk dan de uitgebreide website van de band, die te bereiken is via www.basicstation.nl .
 
2017 04 Basic Station 1 small
 
Basic Station speelt muziek met gevoel en vanuit het hart en nodigt je uit om hiervan te komen genieten op de laatste zaterdag van april bij Artishock.
 
Basic Station wordt gevormd door vijf muzikanten en een geluidstechnicus:
- Willem Schriekenberg (gitaar en zang)
- Henk Haar (basgitaar)
- Dick Verbeek (drums)
- Ben Petersen (toetsen)
- Ruud Wegman (harmonica)
 
 
Deur open: 21:30 / Aanvang concert: 22:00
Artishock
Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest
 
Aanvang 22:00, deur open vanaf 21:30
Toegang 10,= / leden 7,=