Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & frends

Zaterdag 30 september 2017, aanvang 20:30, uitgebreider programma.
 
2017 09 The Rude Move small EN 2017 09 Kenny Small
The Rude Move (hoofdprograma 21:15) en Kenny (voorprogramma 20:30)
http://www.therudemove.nl/
 
Opgericht in 2008 onder de rook van Rotterdam heeft The Rude Move in de afgelopen jaren een goede naam als verrassende en energieke bluesband opgebouwd bij menig café en op festival podia in Nederland.  Met stevige maar vooral gevarieerde Blues/ BluesRock covers, stomende, rauwe of meeslepende solo's, een gevoelige slow of een stevige Rock & Roll song dragen deze heren hun steentje bij aan de blues scène. Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Omar and the Howlers en eigen nummers worden met passie en plezier gespeeld. Want op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt de kracht van deze band. De nummers worden niet alleen goed gespeeld, maar de lol die zij onder elkaar op het podium hebben, heeft ook zijn uitwerking op het publiek.
 
The Rude Move bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend en nu hun krachten gebundeld hebben in de Blues en altijd hun liefde voor muziek uitstralen….
 
Dennis Gosens – Gitaar en zang
Bas Buis – Basgitaar
Frans Ogiér – Drums
 
Vanaf september 2017 starten we met een reeks voorprogramma's. Op 30 september hebben we Kenny, een heerlijke singer/songwriter uit Den Haag staan. Top gitaarspel en een heerlijke stem. Zorg dat je op tijd komt en kunt genieten van deze fantastische opkomende jonge muzikant. Kenny zal rond 20:30 starten en de koffie staat klaar. De deur is vanaf ca 20:00 open.
Meer informatie over Kenny vind je op: