Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & frends

Zaterdag 28 maart, Leif de Leeuw band (Winnaar Dutch Blues Challenge 2014)

Leif De Leeuw Band pers 2015 - Small

Leif de Leeuw speelde eerder bij Artishock als één van de White Boys bij het optreden van Sonny Hunt (USA). Een weergaloos optreden van zowel Sonny als de combinatie met de White Boys. 3 gitaristen in een heerlijk samenspel. Intussen heeft Leif de Leeuw zijn eigen band gevormd met allemaal goede jonge muzikanten uit heel Nederland. Op 5 oktober speelde ze in de Rustende Jager in Nieuw-Vennep tijdens de Dutch Blues Challenge met nog 7 andere bands. Zowel het publiek als de jury kwamen tot de eindconclusie dat de Leif de Leeuw band het meest aansprekend, vernieuwend een veel belovend was. Hiermee mogen zij ons land vertegenwoordigen in de European Blues Challenge in Brussel en in januari 2015 op de wereld Blues Challenge in Memphis USA. En ja...dan in maart bij Artishock. Vraag niet hoe het kan....maar geniet ervan.

website:

www.leifdeleeuw.com

Zaterdag 28 maart gaf De Leif de leeuw band een indrukwekkend optreden . De bezoekers die  meestal dansend en wiegend naar de bluesmuziek luisteren , waren volledig geconcentreerd en wilden geen toon missen van het optreden. Geen tijd om te dansen deze keer.
Vrijwel direct na de start voelde men dit is iets bijzonders en dit bleek steeds meer gedurende de avond. Kortom een geweldig optreden.