Blues / Pop

Gino & The Bulldoze Bluesband are back in town.

Gino

Al eerder verraste Gino ons met een heerlijk bluesoptreden tijdens de Artishock Bluesnight. Gino is een muzikale duizendpoot, hij speelt zowel Nederlands talig, Engelstalige covers, pop, rock, jaren 60, 70 en 80 muziek. Gino is al meer dan 16 jaar muziek- en theaterdocent op diverse scholen. Jarenlang was hij een vaste muzikant in de Efteling. Ooit is hij begonnen met blues en dat speelt hij nog steeds met veel enthousiasme. Tesamen met de Bulldoze Bluesband ritmesectie heeft Gino Buysrogge al honderden optredens verzorgd. Zo herinneren we ons één van de vorige optredens bij Artishock ook nog goed. Mede door de spontane sing-along actie op de piano in de pauze. Flapte er zo een tiental covers uit die luidkeels meegezongen werden door de aanwezigen. En wat te denken van de spontane unplugged en semi-acoustische sets.

Tijdens zijn bluesoptredens houdt hij het publiek gekluisterd aan het podium. Er gebeurt altijd wel iets, visueel, met zijn stem, gitaar of in combinatie met de overige bandleden. Niet kijken betekent iets missen van zijn optreden. Gino en zijn ritmesectie hebben een zeer uitgebreid coverrepertoire van bekende rhytm & bluesbands. Precies toegesneden op het Artishock publiek en zeker weer goed dansbaar. 

bulldoze 2013

Bij speciale optredens wordt de band versterkt met Willem van der Schoof op Hammond keybord. Willem is voor de kenners een bekende. Hij heeft al vele Amerikaanse artiesten begeleid en was vast bandlid bij de aansprekende en internationaal opererende bluesbands van Oscar Benton en nadien bij Eelco Gelling..Onlangs speelde hij nog met Julian Sas in Zoetermeer mee. Zoek even op Youtube voor een impressie. Willem is een heerlijke toevoeging aan de altijd strakke Bulldoze ritmesectie. Dus ook bij Artishock zal hij meespelen en de Bulldoze ritmesectie aanvullen met super lekker keyboard spel..

willemvanderschoof

En natuurlijk is er nog het verrassingseffect.....wat of wie dit deze keer wordt kun je alleen maar te weten komen door er te zijn.

Website:

http://www.bulldozeband.nl