Blues / Pop

Bradley's Circus

3 mannen, 2 dames, één groot feest.

Dit moet je meemaken.....

Begin eerst met reserveren in het linker menu.....

en check vervolgens hun website, en bekijk de "showreel" video, overtuigd ?

www.bradleyscircus.com

bradleycircus

Een band die op haar eigentijdse manier root en blues vertolkt. Een 5-persoons formatie geformeerd rond en genoemd naar zangeres Manttanja Joy Bradley. Up-front twee buitengewoon getalenteerde dames op zang en bluesharp met daarnaast de bijzonder creatieve gitarist/zanger Jimmy The Lounge. Met op de achtergrond de spinnende contrabas en rollende drums van Joris Verbogt en BeeWee Nederkoorn.

bradley wespelaar

Bradley’s Circus treedt sinds 2006 op en heeft inmiddels de harten van vele muziekliefhebbers gestolen in binnen- en buitenland. Zo ook tijdens hun laatste 2012 tour door de 3 staten Louisiana, Alabama en Florida van de USA. Zij geven, zowel in vorm als in sound, een eigen invulling aan een muzieksoort die ze zelf typeren als eigentijdse roots muziek. En eigentijds is dit circus zeker.

bradleyscircus-019-small

Mattanja Joy Bradley heeft een prachtige krachtige hese vibrerende stem en is een aantrekkelijke verschijning. Als zij zingt doe je eerst een stapje achteruit om je vervolgens mee te laten slepen in haar verhaal. Afgelopen december was Mattanja te gast in het TV programma Puro 43 (www.puro43musicsessions.nl) waar zij zowel solo als samen met niemand minder dan Glennis Grace diverse gevoelige nummers live zong.

Lidewij Veenhuis is een van de weinig female bluesharpistes van Nederland en misschien wel Europa en bezit de kunst om zowel snerpende solo’s als ronkende rhythms te blazen. Zij was jaren geleden al eens te bewonderen bij Artishock als muzikante in Blues Happens. Samen met Mattanja Joy Bradley vormt zij het double female front van dit circus. Een optreden van Bradley’s Circus is een belevenis. Soms wordt je meegezogen in een klein liedje soms vlieg je mee uit de bocht in een uitbundige american blues, country of rootsgroove met spetterende gitaar, bluesharp en een wilde Mattanja Bradley. Bradley’s Circus spreekt dan ook groot publiek aan. De band is eigentijds jong wild en voor iedereen een prettige verrassing en natuurlijk komt ‘opa’ mee.

Komt dat horen, komt dat zien, mis dit circus niet!!