Blues / Pop

Trouble No More, Rhythm & Bluesband

Zaterdag 26 februari 2022, 21.00 uur, (toegang 12,- / leden 10,-)

Trouble No More is niet nieuw voor Artishcok Blues-Pop. Al enkele malen stonden zij op ons podium en wij zijn blij dat ze weer een keer terugkomen.

2022 02 26 TroubleNoMoreDe band, uit Utrecht en omgeving, speelt een gevarieerd aanbod van Rhythm & Blues. Trouble No More is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia. 

Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast vanuit een strakke groove.

Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje.

Ook in een intimere setting komt Trouble No More goed uit de verf met een akoestisch programma. Intiemer, kleiner, zachter, maar met dezelfde drive. Je zit er bovenop. Als je al kunt blijven zitten.

De laatste release is Satisfaction Guaranteed (2011), een cd waar de energie vanaf spat. De band is voor de gelegenheid aangevuld met de Troubleshooters, een paar extra blazers, en dit studioalbum met ook eigen werk brengt de TNM-beleving wel heel dichtbij. Met stuwende bluesrock en spetterende rhythm&blues een plaat waarbij je niet kunt blijven stilzitten.

Na het studiowerk tourt Trouble No More uiteraard weer langs bekende en onbekende locaties.
Trouble No More moet je gezien hebben.

www.troublenomore.nl

Check hun website voor foto’s, muziek en nog veel meer, of volg de band op Twitter: @tnmutrecht

Reserveren aanbevolen.