Blues / Pop

Zaterdag 25 september

Optreden Muck In het teken van het cultureel herstart festival in Soest en Soesterberg.

In en rond Artishock zal dan de hele dag een compleet cultureel en muziek programma neergezet worden. De blues-pop avond zal daar onderdeel van uitmaken. Dit betekent ook dat deze avond GRATIS toegankelijk is.  

De 4-mans pop-rock band MUCK zal die avond optreden, aanvang concert Muck is rond 21:00, na het voorprogramma wat start om 20:30.

2021 09 25 Muck Bandleden small

Denk hierbij aan een avond vol met de beste nummers van o.a. Dire Straits, Golden Earring, Pearl Jam en Prince. Herkenbaar, soms ingetogen, soms ruig maar sowieso met veel plezier. Zij wonnen o.a. in 2016 bij The Clash Of The Coverbands namen de publieksprijs mee naar huis. In 2017 en-passant nog even Oerrock platgespeeld en dan nu naar Artishock.

Just be there.....
Meer detail info over deze band is te vinden op www.muckmusic.nl

Voorprogramma ES Klein: aanvang 20:30

In het kader van het herstart festival is er ook een voorprogramma met het Pop-koor Es Klein. Zij zullen vanaf 20:30 optreden en nummers van o.a. Lord of The Rings "May It Be" 4 stemmig en meerdere uptempo swingende nummers als "Feeling Good" van Nina Simone vertolken.

2021 09 25 ES Klein small

Een lekkere opwarmer voorafgaand aan het concert.

De recente aanpassingen van de Corona maatregelen die per 25 september gaan gelden laten nu tot maximaal 75 bezoekers toe en binnen geldt de 1,5m afstand niet meer. Een verruiming van de mogelijkheden. Reserveren is ook niet meer verplicht maar kan wel als je zeker wilt zijn van je ticket. Deze keer zelfs GRATIS.

Let op! Toegang is alleen mogelijk bij het tonen van de vaccinatie CheckApp/ QR-code. Wij vragen om jullie begrip hiervoor.