Blues / Pop


-- Afgelast wegens Coronavirus! --

 

Zaterdag 28 maart 2019, Bluestalkers, voorprogramma Teun Los, zie verderop

Al zo’n 15 jaar bij elkaar, and still going strong. Tijd voor een optreden in Artishock dus. The Bluestalkers brengen heel wat ervaring mee, opgebouwd tijdens de vele live optredens in vnl. het zuiden van Nederland. Deze keer steken ze de rivieren over en komen ze naar Artishock in Soest. Wat kun je dan verwachten? Denk even aan hun inspiratiebronnen zoals gitaristen als Ronnie Earl en Kid Ramos, harpspelers als Little Walter en William Clarke en Hammondorganisten als Dr. Lonnie Smith en Jimmy Smith. The Bluestalkers spelen diverse blues stijlen zoals Westcoast, Chicagoblues, en variërend van shuffles, slow blues tot jump, jazzy en funky blues met harmonica en scheurend Hammond orgel / keyboard. Dit wordt weer zo'n heerlijke avond met gavarieerde dansbare blues. Don't miss it.....

2020 03 28 Bluestalkers 1

Bluestalkers

The Bluestalkers zijn:
– Jorn van Hoevelaak: gitaar & zang
– Hans van Hoevelaak: gitaar, mondharmonica & zang
– Jan Soethoudt: bas
– Marcel Stuijts: Hammond
– Frans van Zundert: drums

 

2020 03 28 Bluestalkers 3

Website:

www.bluestalkers.nl

https://nl-nl.facebook.com/pg/thebluestalkers.nl

 

Voorprogramma: Teun Los, singer-songwriter

2020 03 28 Teun Los 2

Teun Los

Deze jonge upcoming artist gaat (pop)covers en eigen stukken zingen en spelen op akoestische gitaar.
Hij geniet ervan om op te treden en verzorgde op 9 februari een optreden in het landelijke "Gluren Bij De Buren" evenement.
Teun vindt het leuk om op 28 maart speciaal bij Artishock zijn optreden nog eens te herhalen en de Artishock bezoekers te verrassen met zijn subtiele gitaarspel en prachtige zangstem.

Een heerlijke opwarmer zo aan het begin van deze leuke swingende avond.