Blues / Pop

26 januari 2019, Blues Treat verrast Artishock

Het is alweer een paar jaar terug dat Blues Treat in Artishock stond. Er is hun intussen aardig wat overkomen.
In 2016 waren ze publieksfavoriet in de voorronden van de Dutch Blues Challenge en verdienden ze een plaats in de finale.
In die finale werden ze wederom heel goed ontvangen, maar helaas voor de band ging de buit naar een andere finalist.

Na een groot aantal leuke gigs in 2017 bleken de bandleden verschillende ambities te hebben ontwikkeld en is er eind 2017 een wisseling van leadgitarist en zangeres geweest. De basis van Blues Treat is overeind gebleven. De ex-Beale Street muzikanten Lianne de Kok (zang) en Winand Hesselink (leadgitarist) zijn bij Blues Treat gaan spelen en hebben nieuw elan in de band gebracht en de band flink opgekrikt en opnieuw opgeschud. Het repertoire van Blues Treat is verfrissend en veelzijdig, met naast eigen nummers o.a. werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Carolyn Wonderland, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds.

2019 01 BluesTreat 2018

Het geheel is er nog beter op geworden en er zit een ongelooflijke drive in de nieuwe samenstelling. Dat willen ze graag laten horen bij ons in Artishock.

Nieuwsgierig geworden, kijk dan nog even op Youtube https://youtu.be/MmG6oG1hAcE en op hun website www.bluestreat.nl of laat je gewoon aangenaam verrassen op zaterdag 26 januari bij Artishock.

In het voorprogramma deze keer de Axel Tribute band. Een jongeren band uit Veenendaal.

20:00 Deur open, inloop, de koffie staat klaar.
20:30 Axel Tribute
21:00 Blues Treat

Entree 10,=
Leden 7,=

2019 01 poster small